Friday, 16 May 2014

PELUANG JANA INCOME HEBAT BERSAMA SHAKLEE! SERTAILAH GROUP MEETING KAMI..

MINI BOM (BUSINESS OPPORTUNITY MEETING) DESIRE AND COACHING






Berminat nak join ahli???
JEMPUT BERAMAI2 KE MINI BOM PROSPEK DAY di bawah payung DESIRE.

APA KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE???

Kenapa KITA HARUS/ MESTI/ KENA/WAJIB jadi
ahli SHAKLEE?

1. Dengan menjadi ahli Shaklee, anda dapat untung Jual Harga Runcit (Retail Price) sehingga 30%

2. Anda dapat membuat pembelian dengan harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan. Ia dikenali sebagai Bonus Prestasi.
Nilainya adalah 5 hingga 21 %

3. Bonus Kepimpinan

4. Bonus Tambahan

5. Insentif Coordinator

6. Insentif Istimewa

7. Insentif Pelancongan

8. Subsidi Kereta


Bagaimana Nak Bermula???
Anda boleh memilih pakej-pakej di bawah :

1. Pendaftaran ahli RM65 seumur hidup (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit. Jadi jumlah keseluruhannya ialah RM75.
2. Membuat pembelian RM660 (200 UV point) untuk keahliaan percuma, ATAU

3. Pembelian 2 botol Vivix untuk keahliaan percuma ATAU

4. Pembelian 3 kotak Collagen Powder untuk keahlian percuma.

pilihlah mana pilihan hati anda...1, 2, 3, atau 4.

PERBEZAAN KAMI

1. Perniagaan berasaskan produk
2. Sistem yang halal.
3. Belajar bagaimana nak buat marketing online secara agresif.
4. Akan dijemput ke "Secret Group"untuk dapatkan tips-tips dan teknik marketing dan penjualan.
5. OFFER BEST ini hanya terdapat dalam kumpulan kami sahaja.

PERLU KE KEKALKAN POINT SETIAP BULAN
???
Tidak !!! Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain point. Tapi jika anda mahu memulakan bisness dengan SHAKLEE, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara mara, tak perlulah fenin-fenin nak maintain points.

RUGI KE KALAU SAYA MAKAN SHAKLEE TANPA JADI AHLI
??
Hahaha...ini soalan cepu emas nih!!!
Sejujurnya sangat rugi sebab point belian tu akan diberikan kepada
AHLI SHAKLEE yang jual SHAKLEE pada anda ! Beliau yang akan dapat cash back dan segala benefit di atas tadi. Rugi kan??? Kalau dah merasakan Shaklee ini memang bagus untuk seisi keluarga anda. Jadi, memang berbaloi-baloi dan berganda-gandalah kalau dapat merasa segala benefit di atas. Yang pasti, dengan Guideline yg betul dan teliti jika anda mendaftar di bawah bimbingan saya. !!

Jangan teragak-agak, anda dijemput untuk bersama kumpulan saya untuk menikmati segala macam benefit.



HUBUNGI 

SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
017-2549388
MASTER COORDINATOR
CEO DESIRE FAMILY

No comments :