Friday, 9 May 2014

ANDA MEMPUNYAI MASALAH KURANG BERAT BADAN??

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

TERLALU KURUS???


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...
Wah entry kali ni jarang betul saya sharekan..sebab rata2 semua orang nak kurus... tapi jangan lupa badan si kurus pun nak berisi juga rasa sedap sikit peluk..hihi....gurau je...Saya yakin kalian pembaca ada masalah ni kan terlalu kurus...

Ok apa pun saya nak share supplement yg sesuai untuk usaha tambah berat badan ni..Tak lain dan tak bukan Mealshake yg sgt sedap ni...aroma vanilla dah mcm aiskrim je rasa....kalau saya dah cuba mesti jatuh cinta...

Jom baca testi menarik saya ambil dari grup Shaklee GBS..beliau juz amalkan mealshake je utk tambha berat...


# TESTIMONI 1

Farrah Aien
Waduhhh2..bru sja mkn..lpar lgi..
Penangan mealshake,start mnum 4/8/13..dr brat 35kg n now 44 kg..
Alhamdulillah, best rsult






Kat bawah ni antara testimoni pengguna yg lain..dan info tentang Set Weigh Gain...Jom baca



'credit gambar testi to Fb page BUTIK IMPIANNA

SET TAMBAH BERAT BADAN


FAKTOR ANDA TAK BERJAYA NAIKKAN BERAT BADAN

1) makanan yang diambil tidak sempat diproses menjadi nutrien yang boleh digunakan oleh tubuh secara 100% sepenuhnya disebabkan oleh kadar metabolisme yang cepat. Ini menyebabkan nutrien dibuang begitu sahaja dengan sia- sia.

2) pengambilan makanan yang sedikit ( makan sedikit sahaja dah rasa kenyang). Perut tidak dapat menampung pengambilan makanan dalam kuantiti yang banyak disebabkan telah menjadi kebiasaan makan sedikit sahaja.

Fungsi:


Meal Shakes : Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein. Supplement penting untuk menambah berat badan yang mana ia membantu menambah selera makan. Walau kita kurang makan namun pengambilan Meal Shakes ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga.



Vita-Lea : Membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. Banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid atau beguk (penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam Vita-Lea kita), tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening.


B-Complex : Mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan. Mengawal atur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.





* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 




Ingin mencuba dan mencari produk Kesihatan Shaklee???Jom dapatkan melalui saya Pengedar Sah Shaklee Port Klang dan Shaklee Klang 



HUBUNGI


 SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
MASTER COORDINATOR
 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 
COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang 

No comments :