Wednesday, 9 April 2014

US TUNGGU KAMI DATANG!! FREE TRIP FROM SHAKLEE.....

Shaklee anta sms pada saya

RM0.00 Shaklee: Pls take note that we have emailed the 2013/2014 Conf.Points Reg. Form to your email as per in the online system. Kindly revert accordingly. TQ



Dah dpt pun email dari shaklee untuk saya isikan nanti. 
Wow! Tak sabarnya untuk trip percuma ke USA OGOS nanti..alhamdulillah cukup point kami sekeluarga...
Point National conference bulan Jun pun cukup 1 family....rezki yang tidak terduga dari Shaklee. saya dah merasa dapat cash bonus, car bonus dan convention percutian dalam dan luar negara lagi.

TIADA YG MUSTAHIL..

Syarat untuk trip ini adalah dengan menunjukkn prestasi bagus..
Menjadi leader dan point mencukupi....

Nak tau lebih lanjut kenalah join ahli...
Tahun lepas dpt trip dlm negara je ke Kota Kinabalu..kali ni luaskan sayap lah kan...

Syukur Alhamdulillah.....free trip sape nak bg kan...bawak duit belanja je..in shaa Allah dr 13-22 Ogos...

So tahun ni target utk thn dpn ke Italy....yg lain jom pecut n pulun..
Kita berjemaah naik rank hingga ke puncak...

Love my team DESIRE.



Photo: TUNGGU KAMI TERJAH SANA YE!

TIADA YG MUSTAHIL..

Syarat utk trip ini adalah dgn menunjukkn prestasi bagus..
Menjadi leader dan point mencukupi....

Nak tau lbh lanjut kenalah join ahli...
Tahun lepas dpt trip dlm negara je ke Kota Kinabalu..kali ni luaskan sayap lah kan...

Syukur Alhamdulillah.....free trip sape nak bg kan...bawak duit belanja je..in shaa Allah dr 13-22 Ogos...

So tahun ni target utk thn dpn ke Italy....yg lain jom pecut n pulun..
Kita berjemaah naik rank hingga ke puncak...

Love my team DESIRE...



NAK JOIN SHAKLEE DAN JADI BIZ PARTNER SY????
Jika tak cukup bajet memadai join ahli SERENDAH RM65 (tak termasuk pos beg kit)




Apa kelebihan menjadi ahli dengan kami?

*Kami akan guide anda menjana pendapatan dengan Shaklee sehingga anda berjaya!
*Berpeluang mendapat 3C iaitu cash(bonus setiap bulan), car bonus dan convention(menyertai trip dalam & luar negara termasuk UMRAH)*
*Support group dibimbing oleh Master Siti Nusrat Raihan dan Master Mohamad Hafiez untuk membantu anda berbincang, memberi motivasi, berkongsi ilmu dan banyak lagi.
*Perkongsian pengalaman dari mereka yang berpengalaman lama dalam Shaklee dan mereka yang sudah menjana pendapatan 5-6 angka SEBULAN!!
*Mengutamakan pengetahuan produk berbanding keuntungan.
*Mempunyai sumber pengetahuan yang sahih & tepat (bukanhearsay).
*Tak perlu susah payah keluar rumah untuk promote produk, menyertai apa jua pertemuan di luar(urusan pegeposan pun dihujung jari sahaja), close sales ataupun cari @ membership baru.
*Hampir 95% masa diperuntukkan di depan komputer & telefon sahaja. Jadi, jika anda seorang suri rumah, maknanya anda juga masih boleh menjalankan bisnes di rumah sambil melakukan urusan harian, tanpa perlu keluar dari rumah dengan kerap!

Jom sertai team kami RAIHAN TEAM. Saya yakin anda MAMPU!!


Oh ya, pembelian melebihi RM800 akan dapat penghantaran percuma.

HUBUNGI

SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS

MASTER COORDINATOR
Shaklee ID 852419
ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388





No comments :