Monday, 21 April 2014

TAK SANGKA JOIN AHLI RM75 BERTUKAR 5 ANGKA KINI?? SERONOKNYA BERSHAKLEE...

Assalamualaikum semua dan salam sejahtera.

Alhamdulillah syukur diberi kesihatan yang baik dan kelapangan masa untuk sharing harini. Sebenarnya harini nak sharing motivasi sikit tentang perjalanan biz Shaklee saya. So harap ada yg sudi luangkan masa sikit untuk membaca..;)


Tak sangka daku join ahli serendah rm75 shj...masa tu join ahli dgn free keahlian cukup2 je 200 point...
Income bulan pertama 2 angka je..dalam rm30 lbh je...alhamdulillah bolehlah..nak tayang cek kt suami malu...tp takpe xputus smgt pun wpun sedikit tetap bersyukur...usaha lagi...dwline pun sikit je xramai lg..ada yg join mkn sendiri. Ada yg join kata nak biz tp dah join tp xgerak2...tu ramaiiiiiii...

Masa tu sy xpandai lg berblog...tp usahakan sendiri buat blog...google dan godek2...tnya kwn2 kt ofis...jadi jugak wpun blog biasa2 je...tp xsangka dah 3 tahun kebun(blog) ku diusahakan...kalau search SHAKLEE PORT KLANG keluarlah blog ku rank pertama...alhamdulillah..

Dan tak sangka bln 4 ni genaplah sy BERSHAKLEE selama 3 tahun..dan kini nikmati hidup sbg wahm dan wahd bersama suami dan ank..kami dah merasa segala kelebihan menjadi ahli shaklee bg dgn berpeluang nikmati bonus hebat bermula 2 3 4 kini 5 angka...dpt car bonus malah trip percuma ke luar negara thn ni ke usa bln 8 nti..in shaa Allah bersama suami dan ank jgk..thn lepas merasa ke kk dlm negara je..kalini terbang jauh sikit...

Sebenarnya sy nak cerita kelebihan jd ahli Shaklee ni..kita yg biasa boleh jadi LUAR BIASA...jdlah ahli shaklee yg serius..tetapkan matlamat dan target apa yg kita nak dlm.shaklee...dlm Shaklee goal adalah Master Coordinator..cnfirm jd master dah income 5 6 angka...selau org kata xpelah memadai duit ckp mkn je..ni pun ok...

Tp berapa ramai kita dgn income yg ckp2 mkn tu kita dpt lbh beramal ke?dpt berzakat dan sedekah besar x. Dpt hadiahkan org tersayang brg berkualiti dan keselesaan..dpt bwk family bercuti dlm atau luar negara...cuba tnya impian insan tersayang kita...kdg2 dia nak ckp tp die xnak psgn kecik ati...sbb die rasa mmg xdpt pun sbb ckp2 mkn je..saya yakin kalian semua ada impian BESAR2...tp pendam dlm hati je ..

Utk family DESIRE yg join shaklee utk biz kenapa msh tak capai impian BESAR anda dgn USAHA YG LUAR BIASA anda..takut nak ada impian BESAR sbb rasa confirm xdpt ke???

Sy antara yg org yg akhirnya buka mata bila Shaklee dah bg byk peluang utk kita buat biz btl2 akhirnya semua peluang tu sy dpt...sy xnak dpt sorang2....sy nak ank cucu cicit semua nikmati apa yg shaklee akn bg pd kita kalau kita buat SUNGGUH2...apa yg sy dpt nak kalian semua dpt jg....

JANGAN TAKUT UTK BERMIMPI syg2ku...kejar IMPIAN itu dgn TINDAKAN....
Dekatilah mentormu yg sudah berjaya utk sama2 kami pimpinmu hingga ke puncak...
Semakin kamu jauh berlari dr mentor mu semakin jauh aura dan perhatian mentor nak bg....buat shaklee bkn buat sorg2..buat sama2....




Berminat mencuba Produk Shaklee atau daftar 

keahlian??


HUBUNGI


 SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
 
 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 

COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

2 comments :

masleza kasim said...

X sabar nk ikut jejak langkah bonda. .pe pn tahniah ats pencapaian bonda pd hari ini..doakn kami semua berjaya cam bonda ye..

masleza kasim said...

X sabar nk ikut jejak langkah bonda. .pe pn tahniah ats pencapaian bonda pd hari ini..doakn kami semua berjaya cam bonda ye..