Sunday, 13 April 2014

CAROTOMAX : RABUN DAN MATA AIR BERKURANGAN

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Assalamualaikum dan happy weekend..
Alhamdulilah syukur diberi kesihatan yang baik. Harini nak share testimoni dan kebaikan CAROTOMAX...hepi sangat-sangat baca testimoni best ni mana taknya rabun dan mata berair sudah bekurangan dan kini tiadal lagi.




Ini berita baik bagi sesiapa yang ada masalah RABUN JAUH ke RABUN DEKAT ke ataupun mata sudah mula menunjukkan perangai mengadanya yang dah mula nampak tak clear, anda bolehlah mencuba CAROTOMAX from SHAKLEE 


CAROTOMAX menyalurkan 5 daripada karotenoid penting yang dipilih daripada gabungan tumbuhan fitokimia.. anda tidak akan mendapat perlindungan gabungan ini daripada sumber makanan sahaja..

5 jenis karotenoid yang paling berkhasiat:

1) Purata pengambilan karotenoid, lutein, lycopena dan beta-karotena adalah 8 mg setiap hari manakala CarotoMax pula dapat membekalkan lebih 13 mg daripada karotenoid yang paling berkhasiat.

2) Membantu mengekalkan kesihatan badan secara umumnya dalam jangkamasa panjang serta kesihatan mata, jantung, kulit, paru-paru, prostat dan serviks secara khasnya.

3) Menguatkan sistem imun

4) Biasanya disimpan dalam organ-organ tubuh kerana ia bersifat larut dalam lemak.

5) Mengandungi ekstrak yang unik daripada tomato, ekstrak biji benih anggur, ekstrak brocoli bertunas, minyak jagung, minyak palma dan marigold.

Tahukah anda bahawa CAROTOMAX mengandungi karotenoid yang menyamai dengan :

** Beta Carotene : 102 biji pisang
** Lycopene : 714 biji aprikot
** Lutein dan Zeaxanthine : 285 biji limau merah
** Alpha Carotene : 89 biji raspberi

Sebotol 30biji rm74



Wah sekarang dah tau kan keistimewaan carotomax kan bagus untuk kesihatan mata. Saya sendiri amalkannya sebab rabun dan ada masalah silau mata. Alhamdulllah silau mata berkurangan cuma perlu konsisten lagi.. mana taknya carotomax ni produk hot tau asyik habis stok je. Saya masih berbaki beberapa botol khas untuk customer sahaja ye.....limited... sape cepat die dapat....



* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.






HUBUNGI


 SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 

♥COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

No comments :