Tuesday, 4 March 2014

SETIA DAN FOKUS KUNCI UTAMA KEJAYAAN DALAM SHAKLEE

Nak join biz Shaklee???? Sebelum buat keputusan tanya pada diri apa yg kita nak dalam biz ni...
Nak dapat income hebat??? Nak dapat free trip atau nak dapatkan bonus kereta??? Semua shaklee boleh bagi dengan syarat ikut apa yg upline ajar n tips yg diberi.
Adakah anda pengguna tegar produk Shaklee???
Betul2 jatuh cinta dgn produk Shaklee????
Betul2 ada semangat utk berusaha dan tak cpt putus asa...

Anda layak sertai team kami....
TAPI INGAT shaklee bukanlah skim cepat kaya...harini buat sbln 2 3 terus mudah2 je nak dapat 4 5 angka.TAK MUSTAHIL jika usaha anda luar biasa...

Nak berjaya perlu banyak pergorbanan....dan mereka yg berjaya hrini rata2 mereka yg SETIA...saya SETIA selama 3 tahun dgn SHAKLEE..Alhamdulillah kerana SETIA dan percaya dengan rezki dalam biz ini kami dah capai rank MASTER COORDINATOR dalam tempoh masa 3 tahun. Walaupun kini ramai yang ambil masa yang singkat untuk mencapai rank ini. Tetapi matlamat perlu kita set kan malah di mana kita letakkan impian seiring usaha kita. Biz Shaklee adalah biz kami sendiri bukan biz yang ditentukan upline. Upline saya tunjukkan cara bagaimana nak capai impian itu. Jadi semuanya atas usaha kita. 



Untuk biz partner serta donwline2 ku semua..saya doakan moga kalian terus maju dan berjaya..jangan cepat mengalah dan melatah dengan cabaram kerana punca gagal adalah mereka yang cepat putus asa...saya juga seperti kalian dulu perlu mendaki tangga2 utk ke puncak ini..pahit manis semua dah rasa...bermula income 2 angka 3 4 dan seterusnya...



Kunci utama nak berjaya SETIA DAN FOKUS....selebihnya ikut lah upline ajar...DUPLIKASI ITU PENTING...yang dah tidur lama tak nampak jalan lagi..kalian tak perlu malu2 untuk memulakan semula..tiada istilah sudah terlambat...pilihan di tangan anda...saya sentiasa menerima sesiapa yg betul2 serius dlm biz ini utk sy bimbing mendaki ke puncak....

DI MANA ADA KEMAHUAN DI SITU ADA JALAN.

JOM BANGUNKAN EKONOMI UMMAH!!


Salam Sayang,
Siti Nusrat Raihan Bt Idris
Master Coordinator Shaklee










No comments :