Friday, 7 March 2014

SAMBUTAN MASTER CELEBRATION MASTER COORDINATOR DI HOTEL ROYALE CHULAN KL

SAMBUTAN MASTER CELEBRATION MASTER COORDINATOR DI HOTEL ROYALE CHULAN KL PADA 22 FEBRUARI 2014


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua....




Syukur ke hadrat ilahi saya berkesempatan UNTUK sharing tentang kisah kejayaan saya di sambutan Master Celebration kami di Hotel Royale Chulan KL pada 22 Februari 2014. Suatu pengalaman manis dan bermakna buat kami dalam hidup kami diraikan bak pasangan pengantin..hehe....


Terima kasih tak terhingga kepada pihak Shaklee dengan menaja majlis Master Celebration dalam anggaran RM30k utk raikan semua master2 untk majlis besar ini. Jadi kami merasa sangat bertuah. Kami mencapai rank Master Coordinator pada bulan September 2013. Tak nak tunggu terlalu lama. Keputusan untuk memilih tarikh ini pula sebulan awal dari tarikh majlis. Memang segalanya pantas. Mujur semua Shaklee uruskan.


Ucapan terima kasih tidak terhingga kepada semua yang hadir terutama keluarga, upline-upline kami sebagai mentor  kami , ank-anak didik Shaklee Team DESIRE serta rakan perjuangan Shaklee semua. Majlis yang sangat meriah malah kami buat kejutan dengan busana pengantin idea daripada mentor kami merangkap nenda Shaklee kami Master HajaH Salwa...Thanks so much unty sebab bagi idea ni masa kami sama-sama menunaikan umrah sempat bercerita dan sharing tentang Biz Shaklee.


Majlis alhamdulillah berjalan dengan lancar walaupun saya sendiri agak sedikit kekok dan malu bercakap depan orang ramai. Suami pun merasa berdebar. Dengan kehadiran sifu-sifu lama Master Freddie dan master Yap memberi kejutan pada kami. Memang makan tengahari skip jugalak gara-gara takde selera malah jurumekap kami dah menunggu.hii...Apa pun jutaan terima kasih pada semua atas kehadiran dan doakan kejayaan kami. Moga ia menjadi inspirasi kepada semua rakan-rakan Shaklee untuk capai target rank tertinggi Shaklee sebagai Master Coordinator dan diraikan bak pengantin. Dan semestinya sebagai Master banyak bonus dan insentif bakal dirasai.






SAMBUTAN MASTER CELEBRATION MASTER COORDINATOR DI HOTEL ROYALE CHULAN KL




SAMBUTAN MASTER CELEBRATION MASTER COORDINATOR DI HOTEL ROYALE CHULAN KL

SAMBUTAN MASTER CELEBRATION MASTER COORDINATOR DI HOTEL ROYALE CHULAN KL


SAMBUTAN MASTER CELEBRATION MASTER COORDINATOR DI HOTEL ROYALE CHULAN KL

SAMBUTAN MASTER CELEBRATION MASTER COORDINATOR DI HOTEL ROYALE CHULAN KL


SAMBUTAN MASTER CELEBRATION MASTER COORDINATOR DI HOTEL ROYALE CHULAN KL

SAMBUTAN MASTER CELEBRATION MASTER COORDINATOR DI HOTEL ROYALE CHULAN KL

SAMBUTAN MASTER CELEBRATION MASTER COORDINATOR DI HOTEL ROYALE CHULAN KL


SAMBUTAN MASTER CELEBRATION MASTER COORDINATOR DI HOTEL ROYALE CHULAN KL


SAMBUTAN MASTER CELEBRATION MASTER COORDINATOR DI HOTEL ROYALE CHULAN KL

SAMBUTAN MASTER CELEBRATION MASTER COORDINATOR DI HOTEL ROYALE CHULAN KL



SAMBUTAN MASTER CELEBRATION MASTER COORDINATOR DI HOTEL ROYALE CHULAN KL

SAMBUTAN MASTER CELEBRATION MASTER COORDINATOR DI HOTEL ROYALE CHULAN KL



Ni adalah sebahagian gambar daripada kawan-kawan. Kualiti gambar kurang cantik tapi memadai kami nak share sekitar majlis ye. Tunggu Shaklee bagi gambar cantik pulak..;).
Kami suami isteri mendoakan buat organisasi kami teruskan bersharing Shaklee..ikhlas dalam biz dan menjaga etika biz secara berhemah dalam berkongsi. Saling bekerjasama dan eratkan ukhwah antara kita. Semoga perjalanan biz kalian semua berjalan lancar dan berkembang terus maju untuk mencapai ke puncak.

Untuk berjaya ke level ini memerlukan kesabaran dalam menghadapi tiap cabaran dan dugaan. Semoga tidak berputus asa dan terus berusaha. Jadi kami yakin kalian antara mereka yang terpilih untuk terus berada di dalam Biz Shaklee untuk sama berjaya mencapai impian masing-masing.





Salam sayang,

Siti Nusrat Raihan Binti Idris & Mohamad Hafiez Bin Che Ramli
Master Coordinator 
DESIRE TEAM



Berminat ingin menjadi ahli dan menjadi salah seorang team DESIRE. Bimbingan dan tips eklusif di secret grup kami selepas pendaftaran.



HUBUNGI

SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
Shaklee ID 852419
ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 




No comments :