Sunday, 17 November 2013

ALHAMDULILLAH...KAMI BERPINDAH RUMAH BARU DAN CUTI- CUTI KE MIRI

Assalamualaikum semua dan salam sejahtera...



Siannya daku dah sebulan rupanya tak update blog..Sedihnya....Apakan daya sebab dalam tempoh sebulan ni memang teramat lah bz yg amat..hehe...Actually rupanya begini jadi Master huru hara sikit...haha...Bulan 10 memang sangat bz coz dengan kembalinya Vit C Shaklee 500mg yang sangat HOT itu..Alhamdulilah saya dapat borong banyak 120 botol dan belikan utk ank-anak Shaklee yang lain juga...Wah baiknya mak ni..untung jadi ank2 saya..haha..ops!!

Sebenarnye dalam ada Vitamin C ni jugak kami baru je pindah rumah baru area 1 tempat juga Pulau Indah sebelum ni tinggal kuarters kastam.memang sempit rumah n bersepah dgn stok2 vitamin..haha...Alhamdulilah rumah baru lebih selesa n dapatlah beli almari vitamin yang diidam2kan..haha....suka..suka....



keadaan rumah yg bersepah baru pindah..yang penting vitamin susun cantik2 dulu



   tadaa....nilah almari vitamin saya...mini stokis utk ank2 cucu dtg rmh amik barang




vitamin c ku yg tersusun cantik..jgn jeles ye!!jom mai beli ada banyak lagi stok utk kalian...hehe


Ok dalam pada bz Vitamin C yg hot ni ada..saya bercuti ke Miri atas jemputan sifu saya Master Norita di samping beliau nak raikan kami suami isteri sempena naik rank Master Coordinator pada bulan 9 haritu..Alhamdulillah dapat penginapan free 3 hari 2 malam di Hotel Marriot Miri n maka free jugak..yippie!!Syukur..Actually kami tambah 1 hari lagi tido gara2 nak berjalan area Miri tak habis lagi...Tq sifu atas layanan kalian dan rakan2 biz di Miri..In shaa Allah nak datang lagi...



















                                                   ayah n anak sakan mandi kolam





sempat amik gambar curi2 dari dalam kereta...depan rumah sifu Kak Norita ku syg..hehe