Saturday, 31 August 2013

NAK JOIN SHAKLEE DAN JADI BIZ PARTNER SY????SAYA SEDANG MENCARI BIZ PARTNER TERUTAMA DI KAWASAN BORNEO SABAH DAN SARAWAK.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease


Assalamualaikum dan salam sejatera semua.....

Harini nak share


JIKA ANDA SERIUS DAN KOMITED.
SEDIA MENERIMA TEGURAN DAN TUNJUK
RAJIN BERUSAHA DAN IKUT TIPS BIZ YG BETUL
KUAT SEMANGAT DAN AGRESIF SERTA AKTIF
ANDALAH YG SAYA CARI...



SHARING BIZ SHAKLEE DRPD ANK2 DIDIK SHAKLEE







  • others like this.
  • Norakamshah Abdul Patah Bermula dr seorang customer,skrg dah jd ahli...
    Mula2 just untuk suka2 je,tp bila tgk BONUS yang msuk,.rasa seronok pula
    Tak sia2 join biz shaklee ni...br 2 bulan join,BONUS dah 4 angka....
    SHAKLEE TERBAIKKKKK...DUIT MASUK BADAN PUN SIHAT
    2 August at 06:31 via mobile · Unlike · 3
  • Anggerik Rimba Alhamdulillah tertarik utk join biz ni sbb pakej 3 in 1 iaitu kerohanian jiwa,sihat dan dpt bonus sekali. 
    2 August at 06:57 via mobile · Like · 3
  • Subbhilina Mohd Mokhtar pada awalnya cuma ambil supplement shaklee utk anak, suami dan diri sendiri. akhirnya terbuka hati utk join biz ni. sbb saya boleh rasa perubahan bila mula amalkan supplement ini. sekarang dah masuk bln ke 3, allhamdullillah dpt byk kebaikan dgn memperkenalkan kpd kawan2 dan suadara mara. Shaklee mmg terbaik kalau dah cuba pasti jatuh cinta.
    2 August at 07:10 via mobile · Like · 2
  • Mila Muda saya pun sama,, awalnya hanya mengambil set breasfeeding tapi hasilnya jerawatnya hilang, join biz hanya suka utk kegunaan sendiri je, tapi ada kwn yg tegur ada perubahan pd kulit dan dari situla ada minat berbiz tapi tak sangka kini dpt income 4 angka
    2 August at 08:16 via mobile · Like · 1
  • Sue Sloves Allahamdulillah...syukur kerana terbuka hati nak join biz shaklee nie selepas 6 bulan mengamalkan suplemen utk diri sendiri...pada awalnya mmg tak sangka shaklee nie biz online yg BEST...jatuh cinta dgn konsep berniaga sambil beramal dimana kita tak ambil keuntungan drpd cust tp hanya jadi org tengah yang perkenalkan kebaikan shaklee kpd mereka yg memerlukan...just ambil bonus dr shaklee atas sumbangan drpd jualan produk mereka...hati rasa tenang dan semakin dekat dgn CEO kita...allahamdulillah.
  • RoSni NaZmi Nnr alhamdulillah bln ni masuk bln ke4 sy bersma biz shaklee...pada mula nya saya cuma ambil mealshake utk ank sy yg susah makan,kulit sensitif dan kerap sembelit slps amalkan mealshake 2bln ank sy dh recover smua mslh tu....utk repeat order mealshake dan tmbh spplement utk sy dah suami sy dapat tau my sis Sue Sloves dah jadi ahli so sy ambik dgn dia..slps 2bln dia sertai biz shaklee sy tgk bukti income 4angka dia dan sy pn tertarik utk sertai...skrg income sy pn dah capai 4 angka mcm my sis....utk pengetahuan smua kami adik beradikSubbhilina Mohd Mokhtar Suryati Mohd Mokhtar telah mengorak langkah dalam biz ini...dn mencapai income 4angka...
  • Minami Ziezana Kita berdoa dpt brjaya mcm uolss
  • Noraini Ain saya 1st mth join bln lepas. alhamdulillah... dapat jgk merasa bonus Shaklee ni walaupun br 2 angka. Insha Allah, bulan ni akan kerja keras lagi utk target 4 angka macam kwn2 lain.
  • Suryati Mohd Mokhtar Alhamdulillah...saya join shaklee hanya suka2 bru 1 mnth lebih saya berjaya mendapat income 3angka...diperkenalkan dengan biz shaklee oleh tiga org my sis tp skrg alhamdullah wlpon saya baru habis belajar dan tnggu graduation bulan october nie,saya dah dapat merasa income saya sendri...insyallah lepas nie saya akan lebih berkerja keras lgi untuk capai income 4angka bulan hdpan kerana sekarang saya nampak biz shaklee terbaik kerana sekarang saya bukan agent shja tpi pengguna tegar suplemennya..produk shaklee mmg the BeSt EVer...
    2 August at 13:02 via mobile · Unlike · 2
  • Misriah Yahaya tak terucap bestnya buat shaklee ni.. ! hihik



Apa kelebihan menjadi ahli dengan kami?

*Kami akan guide anda menjana pendapatan dengan Shaklee sehingga anda berjaya!
*Berpeluang mendapat 3C iaitu cash(bonus setiap bulan), car bonus dan convention(menyertai trip dalam & luar negara termasuk UMRAH)*
*Support group untuk membantu anda berbincang, memberi motivasi, berkongsi ilmu dan banyak lagi.
*Perkongsian pengalaman dari mereka yang berpengalaman lama dalam Shaklee dan mereka yang sudah menjana pendapatan 5-6 angka SEBULAN!!
*Mengutamakan pengetahuan produk berbanding keuntungan.
*Mempunyai sumber pengetahuan yang sahih & tepat (bukanhearsay).
*Tak perlu susah payah keluar rumah untuk promote produk, menyertai apa jua pertemuan di luar(urusan pegeposan pun dihujung jari sahaja), close sales ataupun cari @ membership baru.
*Hampir 95% masa diperuntukkan di depan komputer & telefon sahaja. Jadi, jika anda seorang suri rumah, maknanya anda juga masih boleh menjalankan bisnes di rumah sambil melakukan urusan harian, tanpa perlu keluar dari rumah dengan kerap!

Jom sertai team kami RAIHAN TEAM. Saya yakin anda MAMPU!!


Oh ya, pembelian melebihi RM800 akan dapat penghantaran percuma.






Jika anda ada kekangan kewangan dan ingin mencuba,saya ada sediakan set bajet utk anda..
atau boleh gunakan id sy utk pembelian di branch Shaklee berdekatan




Ingin mencuba dan mencari produk Kesihatan Shaklee???Jom dapatkan melalui saya Pengedar Sah Shaklee Port Klang dan Shaklee Klang 


HUBUNGI

♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

JAGA KESIHATAN SENDI DENGAN JOINT HEALTH TABLET..HADIAHKAN KEPADA YANG TERSAYANG TERUTAMA IBU BAPA YG SERING ALAMI MASALAH SENDI

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Hari saya nak share tentang kesihatan sendi dan Produk Shaklee yang sesuai utk legakan masalah sakit sendi adalah Joint Health Tablet.

Jom hadiahkan suami dan ibu bapa yang alami masalah sendi..
Promo Bulan Ogos 2013 ni beli 6 percuma 1..Kalau nak beli sebotol pun dapat harga special..










Kesihatan Sendi
Sendi yang sihat bermakna tulang rawan, ligamen, tendon dan cecair-cecari sinovia (bendalir yang melicinkan sendi-sendi) iaitu komponen-komponen sendi; mendapat keperluan nutrisi dari yang mencukupi yang diserap oleh tubuh. Sendi yang sihat dan kuat dapat memberi keselesaan antara tulang temulang dan membantu menyerap hentakan dari impak fizikal.

Masalah ketidakselesaan sendi

http://www.shaklee.com.my/img/products/Image33156570.jpg
Advanced Joint Health Tablet Shaklee

Shaklee Advanced Joint Health Tablet
Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan
Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi.
Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.
Sumber : Shaklee

Manfaat Shaklee Advanced Joint Health ini ialah dalam  3 cara iaitu:
  • Menyokong keselesaan sendi (Ekstrak Boswellia) dengan menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Ekstrak Boswellia digunakan dalam perubatan Ayuveda untuk menyokong kesihatan sendi sejak berkurun lamanya,. bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.
  • Bertindak sebagai kusyen ( (Ekstrak jagung) membantu mengekalkan tulang rawan. Ekstrak jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi untuk meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan. Glukosamina ialah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sendi. Ia juga ditemui dalam tendon dan ligamen.
  • Memelihara tisu penyambung yang sihat (zink, tembaga, mangan dan vitamin C). Sebagai nutrien pentinng dalam kesihatan sendi, zink, tembaga, mangan  dan vitamin C membekal sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi.

Artikel berkatian Shaklee Advanced Joint Health Tablet
Kekalkan kesihatan sendi, yang aktif dan lasak terutama sekali gologan dewasa dan warga tua. Bagi jutaan orang yg mempunyai ketidakselesaan sendi, aktiviti biasa seperti membengkok, duduk dan berjalan pun terasa begitu mencabar. Elakkan ketidakselesaan sendiri menghalang anda daripada bergerak aktif dan melakukan perkara-perkara yang anda gemari. Pencegahan awal boleh menjadikan anda sihat pada masa akan datang. Sama ada anda penghidap sakit sendi atau pun tidak, adalah penting anda mendapatkan nutrisi sendi seiring dengan peningkatan usia.




# TESTIMONI 1

Bagi mak mertua makan Joint Health tablet dalam masa seminggu sakit lutut dah tak sakit lagi selama hampir 20 tahun alaminya. Syukur Alhamdulillah.





# TESTIMONI 2


Beliau bagi mak nye yang pernah patah punggung dan retak kat tangan. Mula-mula ambil vitamin ni alami healing krisis teruk juga. Tetap teruskan ambil juga. Hari ketiga sakit dah mula berkurangan. Sekarang dah boleh turun naik tangga dan berlari.







* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 


Berminat untuk membuat pesanan produk Shaklee?


HUBUNGI

 SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS

 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 
COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

Monday, 26 August 2013

SHAKLEE BAHAYA? TAK LULUS KKM?

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease




Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..


Gempar satu Malaya mengatakan ade beberapa produk shaklee yg x renewal,yg di cancel,tarik balik dll.. Jadi adakah produk Shaklee Bahaya? Adakahah Produk Shaklee tak lulus KKM ( Kementerian Kesihatan Malaysia) ? MMg sangat bahaya jika kita mengambil sebarang supplement yang tidak mendapat kelulusan KKM. Ia boleh mendatangkan mudarat yang sangat bahaya.. Jadi , adakah anda percaya produk Shaklee Bahaya? Produk Shaklee tak lulus KKM ?


Mari kita lihat sejarah penubuhan Shaklee


Shaklee adalah sebuah syarikat yang berlandaskan falsafah dalam menawarkan produk mesra alam dan kesihatan yang baik. Shaklee selaras dan patuh pada prinsip yang telah dibina oleh pengasasnya, Dr Forrest C Shaklee. Shaklee sudah bertapak di Malaysia melebihi 55 tahun dan telah mendapat kepercayaan yang tinggi dari pelanggan termasuk golongan Profesional.
  Visi yang diilhamkan oleh Dr. Shaklee masih diteruskan melalui matlamat syarikat dengan menghasilkan produk berkualiti dan semula jadi yang menyokong kesihatan alam sejagat.

Kenapa Shaklee istimewa berbanding yg lain:
  • TIDAK Mengandungi Paraben
  • TIDAK Mengandungi Triklosan
  • TIDAK Mengandungi Phthalates
  • TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauril Sulfat (SLS)
  • TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauryl Eter Sulfat (SLES)
  • TIDAK Mengandungi 1,4 Dioksana
  • TIDAK Mengandungi Glikol
  • TIDAK Mengandungi Bahan-bahan Cucian Organik yang ”Volatile”
  • TIDAK Mengandungi Asid Hidroklorik
  • TIDAK Mengandungi Ammonia
  • TIDAK Mengandungi Sodium Hidroksida
  • TIDAK Mengandungi Butyl Cellosolve
  • TIDAK Mengandungi Formaldehyde
  • TIDAK Mengandungi Bisfenol-A
  • TIDAK Mengandungi Petroleum Distillates
  • TIDAK Mengandungi Toulene
  • TIDAK Mengandungi Peluntur Warna
  • TIDAK Mengandungi Bahan Perisa
  • TIDAK Mengandungi Pewarna
  • TIDAK Mengandungi Lemak Trans
  • TIDAK Mengandungi Pemanis Tiruan
  • TIDAK Mengandungi Dakwat Toksin
  • TIDAK Mengandungi Bahan-bahan terlarang
ADAKAH INI YANG DIKATAKAN BAHAYA?????? 

Shaklee juga menjalani pelbagai ujian Klinikal: 
  • 500juta USD dilaburkan utk ujian klinikal ke atas produk setiap tahun
  • Ujian klinikal atas setiap produk Shaklee
  • hasil kajian yang dipublish dalam jurnal-jurnal terkenal

Shaklee adalah VITAMIN SEMULAJADI, bukan sintetik seperti suplement yg biasa. pd masa yg sama harganya kompetitif & tak mahal pun.Jadi, adakah anda masih percaya yang 

SHAKLEE BAHAYA? TAK LULUS KKM?

saya sangat berharap agar semua bertenang. Jika produk Shaklee tak bahaya dan tak lulus KKM, tentu sekali memberi impak yang tidak baik pada pelanggan. Namun apa yang terjadi??? Ramai pengguna Shaklee mengakui bahawa kesihatan mereka dan keluarga jauh lebih baik selepas mengambil produk Shaklee. 

Begitu ketat pemeriksaan dari KKM sehingga, Vitamin C Sustain Release yang ditingkatkan formulanya masih dalam pemeriksaan KKM sehingga hampir setahun  belum dilepaskan oleh pihak KKM untuk jualan. Ini bermakna.. semua vitamin Shaklee yang berada dipasaran Insyaallah selamat dan telah diluluskan oleh pihak KKM. 

Produk Shaklee yang tidak melepasi kelulusan KKM sesekali tidak akan dipasrkan di Malaysia.

Bagaimana Mahu Memeriksa Status Kelulusan?

Anda boleh mengikuti langkah dibawah untuk pemeriksaan status Kelulusan.

Adalah Produk mungkin boleh semak di sini list info produk untuk register dgn BIRO PENGAWALAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN MALAYSIA menggunakan  Quest3.





selepas itu, anda akan dapati senarai Produk Shaklee jelas mendapat KELULUSAN KKM










TIADA DALAM SENARAI

Terdapat beberapa supplement dari Shaklee yang tidak terdapat kelulusan KKM. Produk yang terlibat adalah

1.Energizing Soy Protein (ESP),
2.Perfomence Drink ( PD),
3.Cinch, Vivix (minuman Botanical), 
4.AJHT (ekstrak jagung), 
5.Collagen Powder (sisik ikan merah laut dala) 

Ini yg tiada dalam list krn dikategorikan sbg makanan. Makanan tak perlu kelulusan KKM sepertimana beras, susu & gula tak perlu masuk KKM.Jadi Bukan dibawah kawalan BPFK.

JADI.. KETAHUILAH BAHAWA PRODUK SHAKLEE SENTIASA SELAMAT DAN SEMULAJADI..JADI..JGN RAGU-RAGU LAGI










Ingin mencuba dan mencari produk Kesihatan Shaklee???Jom dapatkan melalui saya Pengedar Sah Shaklee Port Klang dan Shaklee Klang 

HUBUNGI

♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang