Tuesday, 30 April 2013

PROMO APRIL 2013 - NUTRIFERON

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 



PERCUMA SEKOTAK NUTRIFERON DGN PEMBELIAN 6 KOTAK NUTRIFERON!!

PERCUMA KEAHLIAH SEUMUR HIDUP

MONEY CASH BACK RM40 ++

WAH BEST!!BERBALOI2...ITEM WAJIB DI RUMAH SAYA SBG PENGGANTI PANADOL DAN UBAT...







Nutriferon penggalak imunisasi (immune booster) ciptaan pakar imun, Dr Kojima dari Jepun. Sangat digalakkan diambil oleh mereka yang punya masalah ANTIBODI yang LEMAH, SENANG SAKIT dan sakit yang lambat recover.

Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?

1. Mereka yang sering sakit, selsema, demam.

2. Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan.

3. Mereka yang mempunyai masalah imunisasi.

4. Mereka yang sering travel dan kerap ke luar negara.

5. Mereka yang sering stress.

6. Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit.

7. Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.

8. Mereka yang ada mempunyai allergi dan eczema.

6 SEBAB MENGAPA NUTRIFERON PILIHAN SAYA DAN ANDA?

Terbukti daripada
Empat Kajian Klinikal Pada Manusia-Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel.
Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.Meningkatkan paras interferon secara semulajad

i*-Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.

*Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon-Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.

Rumusan Berpaten Yang Eksklusif-NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee.

Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee.Ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.40 tahun kajian-

Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan.Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi (NK) – menyokong lebih banyak perkembangan untuk sistem sains imunisasi ini.Sejak NutriFeron ™ telah dibangunkan, beberapa kajian klinikal manusia telah mendokumenkan keberkesanan makanan tambahan ini. Kajian ini, yang telah disiarkan dalam jurnal perubatan, seperti Journal Gastroenterology, Clinical Pharmacology and Therapy, dan Journal of Alternative and Complimentary Medicine,, mengetengahkan pelbagai faedah yang berkaitan dengan NutriFeron ™



Jika anda ada kekangan kewangan dan ingin mencuba,saya ada sediakan set bajet utk anda.. atau boleh gunakan id sy utk pembelian di branch Shaklee berdekatan 

Ingin mencuba produk Shaklee? 

HUBUNGI 
♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS 
♥ Shaklee ID 852419 
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase 
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)
♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Meru,Kapar dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang 

Thursday, 25 April 2013

ANDA IBU MENYUSU???ANK ANDA SERING SAKIT??APA KATA DAPATKAN NUTRIFERON HARI INI UTK KUATKAN IMUN ANAK ANDA MASIH MENYUSU..

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 



Assalamualaikum semua..
You all sihat x????Kalau tak sihat apa kata cer try consume nutriferon pengganti ubat n antibiotik....Alhamdulillah ramai yg kini yakin dan percaya utk sihat dengan produk Shaklee...So kali ni nak share slh seorang pengguna nutriferon. Beliau seorang ibu menyusu amalkan nutriferon utk  tingkatkan imun dalam badan sekaligus utk kesihatan ank yg disusukan..Jom ikuti sharing beliau




TESTIMONI OLEH Tuty Rahiza


Nutriferon penggalak imunisasi (immune booster) ciptaan pakar imun, Dr Kojima dari Jepun. Sangat digalakkan diambil oleh mereka yang punya masalah ANTIBODI yang LEMAH, SENANG SAKIT dan sakit yang lambat recover.


Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?

1. Mereka yang sering sakit, selsema, demam.
2. Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan.
3. Mereka yang mempunyai masalah imunisasi.
4. Mereka yang sering travel dan kerap ke luar negara.
5. Mereka yang sering stress.
6. Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit.
7. Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.
8. Mereka yang ada mempunyai allergi dan eczema.

Bagaimana Nutriferon bertindak?NutriFeron MENINGKATKAN INTERFERON semulajadi badan dan sekaligus MENGUATKAN TINDAK BALAS IMUN badan.

Anda kini dah tak perlu ubat2 yang banyak lagi!Pemakanan tambahan NutriFeron ™ yang direka untuk diambil setiap hari dan merupakan adunan empat ramuan botani ini, apabila digabungkan bersama, untuk membolehkan tubuh secara semulajadi meningkatkan pengeluaran interferon tanpa menambah tekanan kepada badan *:Ekstrak biji labu (Cucurbita moschata), yang telah didapati dapat mendorong pengeluaran interferon;Biji Plantago (Plantage asiatica) yang mengandungi bahan kimia yang dipanggil polisakarida yang diguna untuk merangsang sistem imun;Bunga Safflower (Carthamus tinctorius) polisakarida, yang telah dikenalpasti dapat mendorong pembangunan makrofaj, sejenis sel darah putih;Kuntuman bunga Japanese Honeysuckle (Lonicera japonica) yang digunakan dalam perubatan Asia.


* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 

Jika anda ada kekangan kewangan dan ingin mencuba,saya ada sediakan set bajet utk anda.. atau boleh gunakan id sy utk pembelian di branch Shaklee berdekatan

Ingin mencuba produk Shaklee?

HUBUNGI
♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)
♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Meru,Kapar dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

Wednesday, 24 April 2013

KULIT SEMAKIN BERSERI2 DAN PARUT JERAWAT KIAN BERKURANGAN SELEPAS CONSUME ESP

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Haluu!!!hehe...ceria je rasa sebab ramai betul yg pilih ESP utk kesihatan dan jaga kecantikan kulit dan dalaman juga tau..Saya memang penguna tegar ESP malah kawan2 yg consume ESP pun alami perubahan ketara terutama dari segi tenaga dan cantikkan kulit tau..

So sharing harini testimoni daripada kawan saya di pejabat..Thanks to her sudi share pic sebelum dan selepas consume ESP ni..memang kulit die berbeza dari sebelum kalau jmp depan2...tengok pic maybe xberapa jelas..apa pun memang die cerita sendiri pada saya ramai yg duk tanya die pakai apa kulit die semakin cerah dan berseri..SO rahsianya memang dah terjawab beliau amalkan ESP...

So u all jom baca apa kata beliau melalu inbox kt FB sy....

nak CANTIK.,KURUS,TEGANG,ANJAL,GEBUS.. nak SUSU BANYAK SERTA BDN SIHAT..JOM AMALKAN ESP







KHASIAT ESP
kenapa ramai yg sukakan ESP?

-ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
-ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
-Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan banyak
-ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
-Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
-Berkesan dalam menganjalkan kulit, dan sangat digemari oleh kaum wanita bagi menganjalkan kembali payudara yang kendur
-Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
-Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati





* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 


HUBUNGI

♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

YE)♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

Tuesday, 23 April 2013

ESP DAN GLA CANTIKKAN KULIT..TUMIT KAKI PECAJ SEMAKIN OK DAN LICIN. GLA PULA BANTU REGULARKAN PERIOD..CUBALAH ESP DAN GLA COMPLEX SHAKLEE

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...


Alhamdulillah ramai yg semakin yakin dan suka selepas consume produk2 Shaklee yg sangat superb dan berkesan ini..
Antara hot produk kami adalah ESP dan GLA....rata2 yg amalkan ini mereka yg mementingkan kesihatan dalaman dan juga kecantikan dalaman serta luaran.
Malah saya sendiri pengguna setia ESP ni. Serius kalau tang kulit ,bagi tenaga dan kenyang ESP memamng sangat membantu..Tak caya????

Meh kali ni nak share testi daripada salah seorang pengguna produk yg amalkan ESP dan GLA...u all teruja???apa lagi jom cuba nak...hehe...

Jom baca testi best ni..





Jom Lihat 15 Kelebihan dan Khasiat GLA Complex ni....

Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
Membantu meningkatkan kesuburan
Melegakan PMS (Sindrom Pra-Haid)
Membantu dalam menangani menopous
Menguatkan kuku dan rambut
Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
Membantu menangani Ekzema
Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
Mengandungi Vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
Menguatkan Imuniti tubuh
Memperlahankan proses penuaan
Mengurangkan blood-cot yang boleh menyebabkan serangan jantung
Mengawal kencing manis dan darah tinggi
Mengawal kolestrol
Untuk fungsi saraf

PROTEIN adalah ASAS dan MAKANAN kepada sel.. Protein penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL.. jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM..


nak KURUS- ESP mengawal selera makan..

nak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama..membekalkan tenaga sepanjang hari

nak TAMBAH SUSU IBU-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu

nak CANTIK- ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit

nak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya..

kalau PREGNAN- ESP menguatkan rahim, untuk pembentukan otot baby

NAK PREGNAN- ESP memelihara dan memulihara rahim.. membekalkan tenaga



* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut



Jika anda ada kekangan kewangan dan ingin mencuba,saya ada sediakan set bajet utk anda.. atau boleh gunakan id sy utk pembelian di branch Shaklee berdekatan 

Ingin mencuba produk Shaklee? 

HUBUNGI 
♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS 
♥ Shaklee ID 852419 
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase 
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Meru,Kapar dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

Monday, 22 April 2013

NUTRIFERON MELEGALAN ASMA DAN SESAK NAFAS..JADIKAN NUTRIFERON SALAH SATU FIRTS AID ANDA!!

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Bulan April tinggal beberapa hari je lagi..Promo Nutriferon pun semakin suntuk dah ni...
So apa tunggu lagi???
Apa yg bestnya nutriferon ni..Ia salah satu 1st aid saya di rumah utk gantikan ubat sebab ia bagus utk kuatkan imun badan. Saya ambil ketika demam,dilanda citir birit,selsema dan jika badan xberapa sihat nutriferon lah yg sangat membantu. Malah suami dan anak juga turut consume bila tidak sihat..

Ramai yg mulai sedar betapa bahayanya jika terlalu bergantung dengan ubat sahaja..Jadi alternatif kalian boleh amalkan nutrifeon ini sbg penggalak imun dalam badan.. Just amalkan seminggu sekali sahaja.

So kali ni Raihan nak share testimoni menarik pengguna ini. Jom sama2 baca





KEBAIKAN DAN KHASIAT NUTRIFERON YANG ANDA PERLU KETAHUI!
===========================================

Adakah anda sering sakit? Adakah anak anda sering demam? Adakah anda mudah diserang selesema?Sering ambil panadol?Jom gantikan panadol dengan NUTRIFERON!

Siapa yang memerlukan NutriFeron set ini?
------------------------------------------------

* Individu yang ingin kukuhkan sistem imun.
* Individu yang menghadapi masalah sistem imun.
* Individu yang mendapati pengambilan vitamin C (dos lebih) tidak memberi kesan ke atas penyakit yang dihidapi.
* Individu yang apabila sakit (demam), sakitnya (demamnya) akan berpanjangan melebihi seminggu.
* Ibu menyusu, namun mendapati anaknya masih kerap demam, dan demam berpanjangan.

Bagaimana ia bertindak?
---------------------------
Nutriferon bekerja dalam dua cara~segera mengaktifkan sistem pertahanan imuniti dan juga menggerakkan "pasukan cari dan musnah' dalam sistem imuniti badan.


Tingkatkan Sistem Imun Anda dengan NUTRIFERON SHAKLEE
====================================

Nutriferon penggalak imunisasi (immune booster) ciptaan pakar imun, Dr Kojima dari Jepun. Sangat digalakkan diambil oleh mereka yang punya masalah ANTIBODI yang LEMAH, SENANG SAKIT dan sakit yang lambat recover.

Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?

1. Mereka yang sering sakit, selsema, demam.

2. Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan.

3. Mereka yang mempunyai masalah imunisasi.

4. Mereka yang sering travel dan kerap ke luar negara.

5. Mereka yang sering stress.

6. Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit.

7. Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.

8. Mereka yang ada mempunyai allergi dan eczema.

utk info nutriferoin boleh refer blog sy http://babyqaireen.blogspot.com/search/label/Nutriferon
* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut


Jika anda ada kekangan kewangan dan ingin mencuba,saya ada sediakan set bajet utk anda.. atau boleh gunakan id sy utk pembelian di branch Shaklee berdekatan 

Ingin mencuba produk Shaklee? 

HUBUNGI 
♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS 
♥ Shaklee ID 852419 
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase 
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)
♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Meru,Kapar dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

Saturday, 20 April 2013

LUBANG PARUT JERAWAT DAN PORI2 MUKA SEMAKIN HILANG DAN MENGECIL....BELIAU HANYA AMALKAN VITAMIN E SHAKLEE YG SEMAMNGNYE BGS UTK KULIT..

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.



Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Wee huu!!Happy dengan sharing customer merangkap cicit ku ini...(cicit ni dwline sy punya dwline..hehe)..beliau consume Vitamin E dan hasilnya lubang jerawat dan pori2 pun semakin mengecil...Alhamdulillah...saya sendiri mmg sukakan vitamin e..sangat bagus utk kecantikan kulit malah sbg antioksidan dan antipenuaan..







2 IN 1!!BOLEH MAKAN DAN BUAT MASKER JUGAK TAU!!

JOM BACA KELEBIHAN VITAMIN E NI

VITA- E COMPLEX

Perbezaan Vitamin E Shaklee :

Dibuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum,yg kaya dgn vitamin E,diekstrak d-alpha tocopherol yg aktif scr fisiologi dan digabung dgn 8 jenis vitamin E(alpha,beta,gama,delta).Ianya adlh vitamin E yg paling lengkap dipasaran!

Mengandungi 10mg selenium semualjadi yg mmbntu tubuh kita menyerap vitamin E,mememlihara membran sel-sel,sel darah merah dan tisu-tisu otot.Ianya adlh penyahtoksik semulajadi logam berat spt raksa,kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina.

Kelebihan lain :
-Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
-Melindungi paru2 dari pencemaran udara.
-Meningkatkan kuasa sel-T untuk melawan penyakit.
-Anti oksidan.
-Membekalkan oksigen ke sel-sel badan.
-Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk).
-Mengurangkan risiko keguguran bagi wanita hamil.
-Menyelesaikan masalah kelesuan.
-Mengurangkan risiko parut yang besar.
-Merendahkan kadar kolesterol.
-Membantu mencegah kanser.
-Merendahkan risiko katarak.
- Sesuai utk semua : remaja,,ibu menyusu,berpantang,suami isteri dll.

~ Tambahan Se dan vitamin E boleh meningkatkan kualiti air mani & mmpunyai kesan bermanfaat dan perlindungan,terutamanya pada motilitas sperma..





 Jika anda ada kekangan kewangan dan ingin mencuba,saya ada sediakan set bajet utk anda.. atau boleh gunakan id sy utk pembelian di branch Shaklee berdekatan 

Ingin mencuba produk Shaklee? 

HUBUNGI 
♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS 
♥ Shaklee ID 852419 
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase 
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)
♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Meru,Kapar dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang 

Friday, 19 April 2013

CYST KINI SUDAH TIADA DAN BELIAU KINI HAMIL BERKAT PENGAMBILAN GLA COMPLEX SELAM 2BULAN DENGAN KONSISTEN

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 




Assalamualaikum semua...
Dah beberapa hari tak update blog atas kebizian di tempat keje n di rumah..hehe...tapi pagi Jumaat nan indah ni berkesempatan nak sharing info dan testimoni produk bagi mereka yang mengalami masalah cyst.
Alhamdulillah sharing testimoni customer yg telah sembuh sepenuhnya dari masalah Cyst...
Syukur kita hanya berusaha Allah yg menyembuhkan...






Maa Nuar KimiAmany
As salam, ingin b’kongsi KEGEMBIRAAN member satu opis ni Siti Umira, dia dah 6 tahun berkahwin dan 2 kali keguguran PUNCANYA adalah CYSTS, CYSTS ni dapat di kesan dgn saiz 9.7cm Alhamdulillah selepas 6 bulan CYSTS mengecil dan terus mengecil dan kini CYSTS tu dah tiada ZERO (0), AJAIBKAN Berkat pengambilan 2 botol GLA secara konsistant dan juga mengamalkan DIET KARBOHIDRAT.Sekarang member dah pregnant 5 minggu, Happy sangat-sangat. Marilah kita sama-sama mendoakan agar Member ngn baby sihat dan selamat, tak sabar Abg HAKIMI & Adik AMANY nk tunggu kawan baru ni dijangka
pertengahan hujung tahun ni .


Bagi mereka yg INGIN dan BERUSAHA utk HAMIL..saya cadangkan GLA COMPLEX ini....bagus utk KESUBURAN dan KESIHATAN WANITA.....


Jom Lihat 15 Kelebihan dan Khasiat GLA Complex ni....

Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
Membantu meningkatkan kesuburan
Melegakan PMS (Sindrom Pra-Haid)
Membantu dalam menangani menopous
Menguatkan kuku dan rambut
Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
Membantu menangani Ekzema
Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
Mengandungi Vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
Menguatkan Imuniti tubuh
Memperlahankan proses penuaan
Mengurangkan blood-cot yang boleh menyebabkan serangan jantung
Mengawal kencing manis dan darah tinggi
Mengawal kolestrol
Untuk fungsi saraf



* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.


Jika anda ada kekangan kewangan dan ingin mencuba,saya ada sediakan set bajet utk anda.. atau boleh gunakan id sy utk pembelian di branch Shaklee berdekatan 


Ingin mencuba produk Shaklee?

HUBUNGI

♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase
♥LIKE FB Fanpage Raihan Vita E-Shoppe
♥Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)
COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Meru,Kapar dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang juga

Wednesday, 10 April 2013

TESTIMONI SAYA DAN KELUARGA - NUTRIFERON MELEGAKAN MASALAH CIRIT BIRIT KAMI SEKELUARGA

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 



Assalamualaikum...

Kali ni saya nak share kebaikan nutriferon kepada kami sekeluarga..memang item wajib dalam rumah...sebab memang bagus utk imun badan kita ni...Bila saya rasa tak sedap badan,nak demam,selesema or batuk..memang cecepat amik ni...

Huby pun pernah kena cirit beberapa hari,makan ubat doktor pun tak jalan.Last2 saya suggest this,itu pun tak terfikir lak sebelum tu..ehe...cian die cirit dan muntah...kurus sekejap la...kiki..

Then bg huby mlm tu...tak lama pas mkn tu rasa nan membuang dan muntah tu terus tak de..Amazing kan???Alhamdulillah syukur sebab diberi kesihatan pada suami ku yg menderita beberapa hari...


So jom baca testimoni saya sendiri dan info ttg nutriferon ni..sangat dicadangkan pada semua tau...Harus simpan sebagai 1st kit anda.....







TESTIMONI NUTRIFERON:

Nak share testimoni diri sendiri n huby consume nutriferon xsempat2....bagus kalau kena cirit birit amik nutriferon..penyelamat cz langsung xde rasa nak buang lagi pastu..huhu.
nak dijadikan cerita smlam tiba rasa perut memulas2 n bila buang je cair..tanda2 nak cirit ni cz mmg rasa semacam je..huhu..
apa lagi amikla nutriferon...alhamdulillah terus lega xde rasa perut memulas n nak buang..haha..kalau xseksa...
samala dgn my lil qaireen ni semalam cirit..mix nutriferon dlm susu die tgk dah ok dah..alhamdulillah...mmg kena standby kt rmh ni sbb bgs utk kuatkan imun badan...




Nutriferon penggalak imunisasi (immune booster) ciptaan pakar imun, Dr Kojima dari Jepun. Sangat digalakkan diambil oleh mereka yang punya masalah ANTIBODI yang LEMAH, SENANG SAKIT dan sakit yang lambat recover.

Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?

1. Mereka yang sering sakit, selsema, demam.

2. Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan.

3. Mereka yang mempunyai masalah imunisasi.

4. Mereka yang sering travel dan kerap ke luar negara.

5. Mereka yang sering stress.

6. Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit.

7. Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.

8. Mereka yang ada mempunyai allergi dan eczema.

6 SEBAB MENGAPA NUTRIFERON PILIHAN SAYA DAN ANDA?

Terbukti daripada
Empat Kajian Klinikal Pada Manusia-Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel.
Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.Meningkatkan paras interferon secara semulajad

i*-Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.

*Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon-Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.

Rumusan Berpaten Yang Eksklusif-NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee.

Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee.Ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.40 tahun kajian-

Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan.Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi (NK) – menyokong lebih banyak perkembangan untuk sistem sains imunisasi ini.Sejak NutriFeron ™ telah dibangunkan, beberapa kajian klinikal manusia telah mendokumenkan keberkesanan makanan tambahan ini. Kajian ini, yang telah disiarkan dalam jurnal perubatan, seperti Journal Gastroenterology, Clinical Pharmacology and Therapy, dan Journal of Alternative and Complimentary Medicine,, mengetengahkan pelbagai faedah yang berkaitan dengan NutriFeron ™



Jika anda ada kekangan kewangan dan ingin mencuba,saya ada sediakan set bajet utk anda.. atau boleh gunakan id sy utk pembelian di branch Shaklee berdekatan 

Ingin mencuba produk Shaklee? 

HUBUNGI 
♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS 
♥ Shaklee ID 852419 
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase 
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)
♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Meru,Kapar dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang 

Sunday, 7 April 2013

SET WEIGHT GAIN - JOM TAMBAH BERAT DENGAN VITAMIN SHAKLEE

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Assalamualaikum semua...

Hai semua...baru sempat update blog...Ha...kali ni nak share suplement utk tambah berat pulak..Selalu kurus je kan...Kesian mereka yg berusaha nak gemuk mesti rasa tension jugakkan sebab tak dpt berat badan ideal..Ada yg panggil melayang lak,xcukup makan lak...sian kan..sebab saya pun penah alami badan terlalu kurus hingga kwn2 laki kt poli dulu selalu kenakan.."hati2 jalan nanti melayang"..huhu...tapi pas bekerja ni n cukup makan maka  berat badan kian bertambah..hehe....Aduhai nak turun lak payah..

Ok tanpa buang masa lagi..Jom baca suplement yg sesuai utk tambah berat...Set weight Gain  dengan vitamin Shaklee...




SET TAMBAH BERAT BADAN

FAKTOR ANDA TAK BERJAYA NAIKKAN BERAT BADAN

1) makanan yang diambil tidak sempat diproses menjadi nutrien yang boleh digunakan oleh tubuh secara 100% sepenuhnya disebabkan oleh kadar metabolisme yang cepat. Ini menyebabkan nutrien dibuang begitu sahaja dengan sia- sia.

2) pengambilan makanan yang sedikit ( makan sedikit sahaja dah rasa kenyang). Perut tidak dapat menampung pengambilan makanan dalam kuantiti yang banyak disebabkan telah menjadi kebiasaan makan sedikit sahaja.

Fungsi:


Meal Shakes : Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein. Supplement penting untuk menambah berat badan yang mana ia membantu menambah selera makan. Walau kita kurang makan namun pengambilan Meal Shakes ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga.



Vita-Lea : Membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. Banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid atau beguk (penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam Vita-Lea kita), tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening.


B-Complex : Mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan. Mengawal atur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.




 Ni antara testimoni2 yg telah berjaya naikkan berat badan mereka...Memang hepi la..











credit testimoni to www.greenvitamin.net


Alhamdulillah masing2 happy dengan berat badan yg mereka idamkan...Kita sama2 berusaha dan ikhtiar dengan vitamin Shaklee sambil tu dapat jaga kesihatan....

* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 


HUBUNGI 
♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS 
♥ Shaklee ID 852419 
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase 
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)
♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Meru,Kapar dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang