Saturday, 31 August 2013

NAK JOIN SHAKLEE DAN JADI BIZ PARTNER SY????SAYA SEDANG MENCARI BIZ PARTNER TERUTAMA DI KAWASAN BORNEO SABAH DAN SARAWAK.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease


Assalamualaikum dan salam sejatera semua.....

Harini nak share


JIKA ANDA SERIUS DAN KOMITED.
SEDIA MENERIMA TEGURAN DAN TUNJUK
RAJIN BERUSAHA DAN IKUT TIPS BIZ YG BETUL
KUAT SEMANGAT DAN AGRESIF SERTA AKTIF
ANDALAH YG SAYA CARI...



SHARING BIZ SHAKLEE DRPD ANK2 DIDIK SHAKLEE







  • others like this.
  • Norakamshah Abdul Patah Bermula dr seorang customer,skrg dah jd ahli...
    Mula2 just untuk suka2 je,tp bila tgk BONUS yang msuk,.rasa seronok pula
    Tak sia2 join biz shaklee ni...br 2 bulan join,BONUS dah 4 angka....
    SHAKLEE TERBAIKKKKK...DUIT MASUK BADAN PUN SIHAT
    2 August at 06:31 via mobile · Unlike · 3
  • Anggerik Rimba Alhamdulillah tertarik utk join biz ni sbb pakej 3 in 1 iaitu kerohanian jiwa,sihat dan dpt bonus sekali. 
    2 August at 06:57 via mobile · Like · 3
  • Subbhilina Mohd Mokhtar pada awalnya cuma ambil supplement shaklee utk anak, suami dan diri sendiri. akhirnya terbuka hati utk join biz ni. sbb saya boleh rasa perubahan bila mula amalkan supplement ini. sekarang dah masuk bln ke 3, allhamdullillah dpt byk kebaikan dgn memperkenalkan kpd kawan2 dan suadara mara. Shaklee mmg terbaik kalau dah cuba pasti jatuh cinta.
    2 August at 07:10 via mobile · Like · 2
  • Mila Muda saya pun sama,, awalnya hanya mengambil set breasfeeding tapi hasilnya jerawatnya hilang, join biz hanya suka utk kegunaan sendiri je, tapi ada kwn yg tegur ada perubahan pd kulit dan dari situla ada minat berbiz tapi tak sangka kini dpt income 4 angka
    2 August at 08:16 via mobile · Like · 1
  • Sue Sloves Allahamdulillah...syukur kerana terbuka hati nak join biz shaklee nie selepas 6 bulan mengamalkan suplemen utk diri sendiri...pada awalnya mmg tak sangka shaklee nie biz online yg BEST...jatuh cinta dgn konsep berniaga sambil beramal dimana kita tak ambil keuntungan drpd cust tp hanya jadi org tengah yang perkenalkan kebaikan shaklee kpd mereka yg memerlukan...just ambil bonus dr shaklee atas sumbangan drpd jualan produk mereka...hati rasa tenang dan semakin dekat dgn CEO kita...allahamdulillah.
  • RoSni NaZmi Nnr alhamdulillah bln ni masuk bln ke4 sy bersma biz shaklee...pada mula nya saya cuma ambil mealshake utk ank sy yg susah makan,kulit sensitif dan kerap sembelit slps amalkan mealshake 2bln ank sy dh recover smua mslh tu....utk repeat order mealshake dan tmbh spplement utk sy dah suami sy dapat tau my sis Sue Sloves dah jadi ahli so sy ambik dgn dia..slps 2bln dia sertai biz shaklee sy tgk bukti income 4angka dia dan sy pn tertarik utk sertai...skrg income sy pn dah capai 4 angka mcm my sis....utk pengetahuan smua kami adik beradikSubbhilina Mohd Mokhtar Suryati Mohd Mokhtar telah mengorak langkah dalam biz ini...dn mencapai income 4angka...
  • Minami Ziezana Kita berdoa dpt brjaya mcm uolss
  • Noraini Ain saya 1st mth join bln lepas. alhamdulillah... dapat jgk merasa bonus Shaklee ni walaupun br 2 angka. Insha Allah, bulan ni akan kerja keras lagi utk target 4 angka macam kwn2 lain.
  • Suryati Mohd Mokhtar Alhamdulillah...saya join shaklee hanya suka2 bru 1 mnth lebih saya berjaya mendapat income 3angka...diperkenalkan dengan biz shaklee oleh tiga org my sis tp skrg alhamdullah wlpon saya baru habis belajar dan tnggu graduation bulan october nie,saya dah dapat merasa income saya sendri...insyallah lepas nie saya akan lebih berkerja keras lgi untuk capai income 4angka bulan hdpan kerana sekarang saya nampak biz shaklee terbaik kerana sekarang saya bukan agent shja tpi pengguna tegar suplemennya..produk shaklee mmg the BeSt EVer...
    2 August at 13:02 via mobile · Unlike · 2
  • Misriah Yahaya tak terucap bestnya buat shaklee ni.. ! hihik



Apa kelebihan menjadi ahli dengan kami?

*Kami akan guide anda menjana pendapatan dengan Shaklee sehingga anda berjaya!
*Berpeluang mendapat 3C iaitu cash(bonus setiap bulan), car bonus dan convention(menyertai trip dalam & luar negara termasuk UMRAH)*
*Support group untuk membantu anda berbincang, memberi motivasi, berkongsi ilmu dan banyak lagi.
*Perkongsian pengalaman dari mereka yang berpengalaman lama dalam Shaklee dan mereka yang sudah menjana pendapatan 5-6 angka SEBULAN!!
*Mengutamakan pengetahuan produk berbanding keuntungan.
*Mempunyai sumber pengetahuan yang sahih & tepat (bukanhearsay).
*Tak perlu susah payah keluar rumah untuk promote produk, menyertai apa jua pertemuan di luar(urusan pegeposan pun dihujung jari sahaja), close sales ataupun cari @ membership baru.
*Hampir 95% masa diperuntukkan di depan komputer & telefon sahaja. Jadi, jika anda seorang suri rumah, maknanya anda juga masih boleh menjalankan bisnes di rumah sambil melakukan urusan harian, tanpa perlu keluar dari rumah dengan kerap!

Jom sertai team kami RAIHAN TEAM. Saya yakin anda MAMPU!!


Oh ya, pembelian melebihi RM800 akan dapat penghantaran percuma.






Jika anda ada kekangan kewangan dan ingin mencuba,saya ada sediakan set bajet utk anda..
atau boleh gunakan id sy utk pembelian di branch Shaklee berdekatan




Ingin mencuba dan mencari produk Kesihatan Shaklee???Jom dapatkan melalui saya Pengedar Sah Shaklee Port Klang dan Shaklee Klang 


HUBUNGI

♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

No comments :