Wednesday, 3 July 2013

NATIONAL CONFERENCE SHAKLEE - STAR ACHIEVER...ALHAMDULILLAH MERASA NAIK PENTAS JUGA...

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...


Alhamdulillah harini baru berpeluang nak share kegembiraan saya dan suami setelah 2tahun lebih join biz Shaklee dan akhirnya kami mendapat jemputan percuma join even besar-besaran ini National Conference Shaklee pada 8 Jun 2013 pada hari Sabtu bertempat di Hotel Sunway Spa & Resort. 

Kami amik kesempatan utk check in kt sana..hehe..rasa hepi n best sebab stay hotel 5 stars...Alhamdulillah rezki kami dulu nak stay hotel pun rasa tak mampu..dengan Shaklee impian jadi kenyataaan.

Ni antara gambar2 kami sepanjang conference tersebut



Alhamdulillah 1st time join National Conference walaupun dah join Shaklee 2tahun lebih coz event pun setahun sekali..Kali ni lebih semnagat dan bangga sebab dapat naik pentas utk terima award...Syukur tak terhingga





Dapat kunci besar...Jangan salah sangka ye...Ni tandanya saya dah achieve CAr Bonus Achiever dengan insentif bulanan rm1.5 ke ats..Alhamdulillah..duit tu leh guna nak beli kete ke guna utk benda lain pun boleh...bestkan...
watpe nak beli kete byk2...haha...
Tapi impian tahun depan new car..hii..




hehe..mood happy dah macam retis lak ulang alik naik stage..kiki...



Bergambar dgn 2 org special dlm hdp n slh satu award leadership



Alhamdulillah rezki siang td dpt 4 award dan goodies ada special gift inc shaker..special gift drpd hj roslan buku the shaklee story..tq haji doakan kami utk sama2 naik master this year..
N ucapan terima kasih tak terhingga buat upline sy sifu saya yg sentiasa bg kata2 smgt kak norita....actually dpt free gift best sgt2 drpd beliau..nti vru share k..
Mood hepi n mlm ni tido ats tilam n bantal yg empuk....nite semua..
Moga ank2 cucu2 cicit shaklee turut sama berjaya dlm shaklee utk achieve byk award n income yg bsr2. 
Ingat usaha mesti luar biasa hasil pun akn dpt luar biasa!





3 org master dlm team kami MD..amik aura mrk...sy bakal master thn 2013!! Kena setkan target dan impian....amin2 ya Allah permudahkan urusan kami suami isteri..







Bergambar dgn upline merangkap sifuku Master Norita Idris dan A.Naquib dan abg naquib..mrk la suntik semangat sy dan dwline2 utk trus maju dlm shaklee...amik aura sbb hrni die byk dpt award..huhu..




Check in hotel hrni..alhamdulillah dpt rehat2 setelah kepenatan siang td..ape pun.mood hepi n syukur ats pencapaian thn lepas..





Alhamdulillah sekian sahaja sharing tentang pencapaian saya sepanjang tahun lepas..so tahun ni dapatlah naik pentas ala2 retis...
Kalian ada impian tak nak berjaya dan dapat pengiktirafan mcm ni..so usahalah sungguh mulai skrg..jangan bertangguh lagi.....keep sharing n sahring..jangan pernah berhenti berusaha....Up and down dalam bisnes satu lumrah..Kena terima dan bangkit utk terus maju lagi....





NAK JOIN SHAKLEE DAN JADI BIZ PARTNER SY????
Jika tak cukup bajet memadai join ahli SERENDAH RM65 (tak termasuk pos beg kit)






Apa kelebihan menjadi ahli dengan kami?

*Kami akan guide anda menjana pendapatan dengan Shaklee sehingga anda berjaya!
*Berpeluang mendapat 3C iaitu cash(bonus setiap bulan), car bonus dan convention(menyertai trip dalam & luar negara termasuk UMRAH)*
*Support group dibimbing oleh Master Siti Nusrat Raihan dan Master Mohamad Hafiez untuk membantu anda berbincang, memberi motivasi, berkongsi ilmu dan banyak lagi.
*Perkongsian pengalaman dari mereka yang berpengalaman lama dalam Shaklee dan mereka yang sudah menjana pendapatan 5-6 angka SEBULAN!!
*Mengutamakan pengetahuan produk berbanding keuntungan.
*Mempunyai sumber pengetahuan yang sahih & tepat (bukanhearsay).
*Tak perlu susah payah keluar rumah untuk promote produk, menyertai apa jua pertemuan di luar(urusan pegeposan pun dihujung jari sahaja), close sales ataupun cari @ membership baru.
*Hampir 95% masa diperuntukkan di depan komputer & telefon sahaja. Jadi, jika anda seorang suri rumah, maknanya anda juga masih boleh menjalankan bisnes di rumah sambil melakukan urusan harian, tanpa perlu keluar dari rumah dengan kerap!

Jom sertai team kami RAIHAN TEAM. Saya yakin anda MAMPU!!


Oh ya, pembelian melebihi RM800 akan dapat penghantaran percuma.

HUBUNGI

SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
MASTER COORDINATOR

Shaklee ID 852419
ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388

No comments :