Sunday, 7 July 2013

LETIH? TAK BERMAYA? GASTRIK? SUSU DROP SEMASA BERPUASA? JANGAN RISAU!

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Sempena ramadhan yg bakal tiba beberapa hari saja lagi..So ingin saya memohon maaf seandainya ada tersilap kata dan terkasar bahasa sepanjang berblogging n khusus utk mereka yg kenal saya...Semoga ramadhan tahun ini beri keberkatan keapda kita semua....amin.

Ni nak share tentang supplement yg sesuai utk kercergasan anda sepanjang berpuasa.

Kami ada jawapannya. Terbukti memberi kesan tenaga yang berpanjangan dan membantu anda sekeluarga kekal cergas sepanjang hari!!!

PRODUK HOT RAMADHAN SET TRIPPLE GEM!
SET TRIPPLE GEM = ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP) + MEALSHAKES + PERFORMANCE DRINK (PD)








Jom raikan Ramadhan bersama SET TRIPPLE GEM, untuk pengalaman Ramadhan yang lebih bermakna. Sesuai untuk:-

✔ Ibu mengandung
✔ Ibu yang menyusukan anak
✔ Pekerja yang menjalankan kerja menggunakan tenaga seperti mekanik, etc.
✔ Warga tua
✔ Kanak-kanak terutama yang sedang belajar berpuasa
✔ Pelajar
✔ Sesiapa sahaja yang ingin mendapatkan kebaikan Set Triple Gem!




Energizing Soy Protein
*****************

 Ia adalah protein lengkap yang mengandungi 9 asid amino yang sangat tinggi nilainya dalam pembentukan sel.

 Protein adalah amat penting dalam pembinaan tubuh badan kita, terutama kepada janin dan bayi yang sedang membesar,

 Membekalkan tenaga,

 Memberikan rasa kenyang

 Diperlukan untuk kuku, rambut dan kulit yang sihat

 Membantu sistem pertahanan tubuh untuk melawan penyakit

 Membanyakkan susu badan (milkbooster)

 Membantu mengekalkan kepejalan otot

 Glisemik rendah yang dapat membantu mengekalkan gula dalam darah yang normal

 mengekalkan tahap kolestrol normal dan menggalakkan kesihatan jantung dan prostat



Mealshakes
*********

 Ianya multivitamin a.k.a pemakanan lengkap. Rasanya sangat sedap seperti rasa ice cream vanila tapi dalam bentuk serbuk.

 Meal Shakes Shaklee adalah salah satu pilihan pemakanan yang diberi jolokan ‘easy-on-the-go meal’ kerana penyediaannya yang begitu mudah, dan kandungannya yang lengkap membekalkan nutrient keperluan harian.

 Meal Shakes sesuai untuk kanak-kanak yang aktif dan tak boleh duduk diam. Sesuai juga buat mereka yang tidak sempat mengambil sarapan dan hidangan yang seimbang. Juga membekalkan nutrisi kepada mereka yang sukar untuk menelan supplemen dalam bentuk pil terutama warga tua.

 Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.

 Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.

 Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah glisemik

 Rasa French Vanilla yang enak (seperti aiskrim vanila), boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu, atau minuman kegemaran.


Performance Drink
****************

 Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.

 Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.

 Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.

 Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.

 Fungsinya tak sama dengan milk booster atau makanan penambah susu lain kerana ia bukan untuk menambah susu sebaliknya menjaga sistem tubuh badan kita dalam sehari berpuasa dan menyusu/mengepam.

 Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Budak2 demam pun elok amik ni sebab biasa la budak2 bila dah demam tak selera makan minum. Ia bole tolong cegah dehydration tu




Ingin mencuba dan mencari produk Kesihatan Shaklee???Jom dapatkan melalui saya Pengedar Sah Shaklee Port Klang dan Shaklee Klang 


HUBUNGI

♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang


No comments :