Monday, 29 July 2013

KURUS DAN SIHAT DENGAN CINCH SHAKE

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,.. 
Sori sangat pada semua sebab dah lama betul tak update blog..kekangan masa sebab tiap hari ni agak bz...cod barang customer dan mood shoping raya..ehehe...

Alhamdulillah malam ni nak berkongsi 1 lagi produk hebat Shaklee yg berani saya kongsi selepas consume selama hampir sebulan...Tak lain tak bukan cinch shake perisa cafe latte menjadi pilihan saya dan en suami...memang wallah!!sedap tu....minum sejuk2 dan kami amalkan sebagai menu sahur kami dan saya juga mix dengan esp..tapi tak nak mix pun xpe sebab rasa memang dah sedap pun.

Sepanjang bulan puasa ni kami memang tak makan nasi langsung semasa berbuka..memadai makan ringan dan lebihkan makan lauk sahaja.Hasilnya badan rasa ringan dan seluar pun longgar..hehe....Alhamdulillah sesapa yg nak cuba kurus dan berdiet cinch shake mmg sangat dicadangkan ye....Sebelum ni saya amalkan esp je..kali ni tukar mood amik cinch.

So jom baca info tentang cinch ni...Apa kata masukkan  dalam list supplement u all.pasti xrugilah...hehe..








Campuran Proprietari Protein dengan Leusina
• Bebas Laktos
• Rendah glisemik
• Soya Bukan-GMO 

Cinch™ Shakes sangat enak dan merupakan cara yang berkhasiat untuk membantu dalam mengekalkan otot perlu dan memberikan anda rasa puas semasa menurunkan berat badan. 
• Diperkaya dengan Leucine™ bagi mengekalkan otot semasa
anda menurunkan berat badan
• Kaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang 
dan puas
• Tinggi serat dengan enam gram bagi setiap hidangan


Kenapa perlu mengambil protein? 

Kerana apabila lemak diuraikan daripada badan, otot diperlukan untuk menggantikan ruangan yang kosong itu bagi mengelakkan kulit kelihatan tidak bermaya, lembik dan kusam. Bagi anda yang sedang dalam proses mengawal berat badan,pastikan protein terkandung dalam setiap makanan anda. 

Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%... Cth makanan yg kaya protein kacang soya, ikan, telur, hasil tenusu(susu,keju,yogurt), kekacang, avokado, ayam, tauhu —




Ingin mencuba dan mencari produk Kesihatan Shaklee???Jom dapatkan melalui saya Pengedar Sah Shaklee Port Klang dan Shaklee Klang 

 
HUBUNGI

♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

No comments :