Saturday, 15 June 2013

RUAM ANAK BERANSUR HILANG DENGAN KRIM HERBAL BLEND

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 




Assalamualaikum dan salam sejahtera semua

Alhamdulillah syukur harini dapatlah lah update blog..beberapa hari tergendala.
Namun jangan risau tiap kali nak update entry baru mesti ada testimoni emnarik nak share dengan korang kan..saya jarang share pasal luaran .Selalu saya share pasal vitamin dan yg jenis makan2 je kan. So kalini saya nak share tentang krim herbal blend. Sebenarnye krim ni saya dah guna 2 tahun pun tapi belum terlintas nak share. 

Krim Herbal blend ni memang sangat best bila guna..Rasa berangink dan takdela panas pun..Saya guna utk sapu luaran terutama gatal2 dan ruam pada kulit saya atau anak...Memang jap je ok. Dan ramai juga customer2 yg puas hati..SO tak hairanlah bape kali jugak out of stock kat semua branch Shaklee..hehe..

Oklah tak nak buang masa lagi..Ni salah seorang customer yg dah gunakan krim best ni...Jom baca testi menarik ni ye





Umi Shafie
Salam, nak share hasil penggunaan Herbal Blend Multipurpose Cream.
1) Anak saya kena ruam belakang badan sbb selalu berpeluh, sy cuba sapu selepas mandi. Alhamdulillah x sampai sehari, ruam dah beransur hilang. (dalam 2-3 sapu sahaja)
2) Kerap buang air besar tapi sikit2, punggung jadi merah. Sampai nak buang air dalam pampers pun menjerit sakit sbb pedih. Bila masa nk basuh berak atau kencing, marah kita sentuh kt punggung ngan anu dia. Mmg x sampai hati tgk anak nangis bila basuh kencing atau buang air besar dia. Biasa kalau merah2 camni sapu drapolene atau econazine cream, kena pulak dua2 tu xde kt rumah. Cuba sapu herbal blend cream, mula2 mmg menjerit sakit bila sapu. Alhamdulillah sekali sapu, dah xde rungutan sakit bila kencing dalam pampers. Esoknya dah hilang merah, sbb konsisten sapu selepas salin pampers. Lega sangat, bila masa mandi dah xde nak jerit2 sakit 


Antara kegunaan Herbal Blend Multipurpose Cream ni adalah:
Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah
Menyelesaikan masalah kulit gatal
Menghilangkan parut, termasuk campak dan chicken pox
Menghilangkan ruam pada bayi
Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam
Sebagai losyen untuk kegunaan harian






* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.



Ingin mencuba dan mencari produk Kesihatan Shaklee???Jom dapatkan melalui saya Pengedar Sah Shaklee Port Klang dan Shaklee Klang 

HUBUNGI

♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang


No comments :