Tuesday, 4 June 2013

HADIAHKAN JOINT HEALTH TABLET UTK IBU BAPA ANDA..UTK KESIHATAN DAN KEGEMBIRAAN MEREKA... TIADA LAGI SAKIT LUTUT SETELAH HAMPIR 20TAHUN MENGALAMINYA....

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 



Assalamualaikum semua dan salam sejahtera... 

Harini saya nak share pasal kesihatan sendi...Biasa terjadi kat orang2 tua kan..terutama mak ayah kita...susah nak jalan jauh..nak solat pun sakit2 kaki nak sujud dan berdiri lama..
So apa kata hadiah kan [arent atau en suami,isteri nenek atau atok yg sering sakit kaki ni atau alami mslh sendiri mcm gambar bwh ni sakit kt bahagian kaki,lutut,tangan,pinggang dan belakang badan.
Jom hadiah Joint Health Tablet buat mereka




Photo: HADIAHKAN JOINT HEALTH TABLET UTK IBU BAPA ANDA..UTK KESIHATAN DAN KEGEMBIRAAN MEREKA...
TIADA LAGI SAKIT LUTUT SETELAH HAMPIR 20TAHUN MENGALAMINYA....

TESTIMONI JOINT HEALTH TABLET DR GENG SHAKLEE GBS

Roselina Nina
Dah seminggu bagi mil makan vitamin ni...alhamdulliah mak cakap lutut tak sakit dah...so surprise mak sakit lutut dah dkt 20 tahun, klu jalan pun sampai rengkat.....syukor ya allah...sy akan pastikan emak dpt bekalan joint Helath tablet stp bulan....

Nor Beni
kak n, seronok tau..smlm br beli JHT...bg kat mak..mlm td dia mkn 2bijik.bgn pg2 td, mak terus peluk sy...ucap terima kasih belikan mak ubat tu...sakit2 tapak kaki dah kurang..mmg rs beza sgt! terharu sy ..alhamdulillah..kita cuma ikhtiar, Allah jua yg menyembuhkan 

* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

JOINT HEALTH PAKAR KESELESAAN SENDI ANDA!!

utk lebih info sila ke blog sy http://babyqaireen.blogspot.com/search/label/Joint%20Health%20Tablet
 SITI NUSRAT RAIHAN  Shaklee ID 852419 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388  Free consultation for every purchase.
babyqaireen.blogspot.com



Manfaat Shaklee Advanced Joint Health ini ialah dalam  3 cara iaitu:
  • Menyokong keselesaan sendi (Ekstrak Boswellia) dengan menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Ekstrak Boswellia digunakan dalam perubatan Ayuveda untuk menyokong kesihatan sendi sejak berkurun lamanya,. bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.
  • Bertindak sebagai kusyen ( (Ekstrak jagung) membantu mengekalkan tulang rawan. Ekstrak jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi untuk meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan. Glukosamina ialah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sendi. Ia juga ditemui dalam tendon dan ligamen.
  • Memelihara tisu penyambung yang sihat (zink, tembaga, mangan dan vitamin C). Sebagai nutrien pentinng dalam kesihatan sendi, zink, tembaga, mangan  dan vitamin C membekal sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi.
JOINT HEALTH PAKAR KESELESAAN SENDI ANDA!!

Ni antara testimoni2 customer shaklee GBS

Roselina Nina
Dah seminggu bagi mil makan vitamin ni...alhamdulliah mak cakap lutut tak sakit dah...so surprise mak sakit lutut dah dkt 20 tahun, klu jalan pun sampai rengkat.....syukor ya allah...sy akan pastikan emak dpt bekalan joint Helath tablet stp bulan....

Nor Beni
kak n, seronok tau..smlm br beli JHT...bg kat mak..mlm td dia mkn 2bijik.bgn pg2 td, mak terus peluk sy...ucap terima kasih belikan mak ubat tu...sakit2 tapak kaki dah kurang..mmg rs beza sgt! terharu sy ..alhamdulillah..kita cuma ikhtiar, Allah jua yg menyembuhkan

* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.






Ingin mencuba produk Shaklee?


HUBUNGI


♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS


♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang


No comments :