Saturday, 4 May 2013

GLA MEMANG SUPERB! KULIT SEMAKIN CANTIK ,MALAH ATASI PERIOD TAK TERATUR...PILIHAN RAMAI WANITA DI LUAR SANA

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 



Assalamulaikum dan salam sejahtera semua,...
Harap semua sihat2 belaka...da makan vitamin x hari ni???hehe....Alhamdulillah diberi kesihatan utk menulis blog ni sharing tentang produk yg sangat femes jugak iaitu GLA,,,vitamin ni dikenali vitamin kesuburan juga malah sape yg idamkan kulit cantik pun bagus amik ni..takdelah nak fokus pada kesuburan je kan..semua leh consume lelaki perempuan kecuali mengandung je tak boleh amik ok

So yg best sharing kalini kita buat survey mereka yg dah consume Gla Shaklee,,apa kata mereka...Apa tunggu lagi..meh baca...




nak KULIT CANTIK, nak REGULARKAN PERIOD, nak BERUSAHA DAPATKAN CAHAYA MATA, nak SIHAT...



Wow!!terujakan dengan testimoni2 mereka ni...superb n marvelous..sape2 nak cari vitamin utk kulit n kesihatan dalaman..Gla complex ini amat disyorkan ok!!



Kenapa anda perlukan GLA Complex daripada Shaklee? :))


kelebihan dan khasiat Shaklee GLA Complex nie?

Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid

Membantu meningkatkan kesuburan - for those trying to conceive baby!

Melegakan PMS (sindrom pra-haid) - abdominal pain, breast pain

Membantu dalam menangani menopus

Menguatkan kuku dan rambut

Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri

Membantu menangai ekzema

Melegakan simptom akibat artritis reumatoid

Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri

Menguatkan imuniti tubuh

Memperlahankan proses penuaan

Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung

Mengawal kencing manis dan darah tinggi

Mengawal kolesterol

Untuk fungsi saraf


http://babyqaireen.blogspot.com/search/label/GLA%20Complex

* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 

Jika anda ada kekangan kewangan dan ingin mencuba,saya ada sediakan set bajet utk anda.. atau boleh gunakan id sy utk pembelian di branch Shaklee berdekatan

Ingin mencuba produk Shaklee?

HUBUNGI
♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Meru,Kapar dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

No comments :