Friday, 17 May 2013

DOKTOR SENDIRI INFORM SHAKLEE PRODUK YG BAGUS

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Produk Shaklee diyakini ramai atas saranan doktor2..
Alhamdulillah ni sms drpd kwn sy yg amalkan esp dan gla..moga beliau dpt kesihatan dan manfaat dgn produk shaklee dgn izin Allah..
.Beliau tanya pandangan doktor tempat beliau. So lebih konfiden kan memasing.


Just sharing 
Ada klinik kt tmpt sy mmg doktor tu jual shaklee pun..so ramai yg yakin n percaya sbb doktor akui keberkesanannya..malah dwline sy pun cite doktor tmpt die pun consume shaklee.siap ckp lg.awk dtg klinik ni mesti bg ubat awk tak mkn pun kan mesti mkn vitamin je..hehe..soktor tu sendiri xmkn ubat pun mkn vit Shaklee....alhamdulillah kini ramai lbh yakin dgn vit shaklee...bukan omong kosong ye kita cakap disarankan oleh doktor...customer sendiri yg bgtau..


Jom klik cni utk info Shaklee Selamat





* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.


Ingin mencuba produk Shaklee?



HUBUNGI

♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Meru,Kapar dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

No comments :