Wednesday, 10 April 2013

TESTIMONI SAYA DAN KELUARGA - NUTRIFERON MELEGAKAN MASALAH CIRIT BIRIT KAMI SEKELUARGA

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 



Assalamualaikum...

Kali ni saya nak share kebaikan nutriferon kepada kami sekeluarga..memang item wajib dalam rumah...sebab memang bagus utk imun badan kita ni...Bila saya rasa tak sedap badan,nak demam,selesema or batuk..memang cecepat amik ni...

Huby pun pernah kena cirit beberapa hari,makan ubat doktor pun tak jalan.Last2 saya suggest this,itu pun tak terfikir lak sebelum tu..ehe...cian die cirit dan muntah...kurus sekejap la...kiki..

Then bg huby mlm tu...tak lama pas mkn tu rasa nan membuang dan muntah tu terus tak de..Amazing kan???Alhamdulillah syukur sebab diberi kesihatan pada suami ku yg menderita beberapa hari...


So jom baca testimoni saya sendiri dan info ttg nutriferon ni..sangat dicadangkan pada semua tau...Harus simpan sebagai 1st kit anda.....







TESTIMONI NUTRIFERON:

Nak share testimoni diri sendiri n huby consume nutriferon xsempat2....bagus kalau kena cirit birit amik nutriferon..penyelamat cz langsung xde rasa nak buang lagi pastu..huhu.
nak dijadikan cerita smlam tiba rasa perut memulas2 n bila buang je cair..tanda2 nak cirit ni cz mmg rasa semacam je..huhu..
apa lagi amikla nutriferon...alhamdulillah terus lega xde rasa perut memulas n nak buang..haha..kalau xseksa...
samala dgn my lil qaireen ni semalam cirit..mix nutriferon dlm susu die tgk dah ok dah..alhamdulillah...mmg kena standby kt rmh ni sbb bgs utk kuatkan imun badan...




Nutriferon penggalak imunisasi (immune booster) ciptaan pakar imun, Dr Kojima dari Jepun. Sangat digalakkan diambil oleh mereka yang punya masalah ANTIBODI yang LEMAH, SENANG SAKIT dan sakit yang lambat recover.

Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?

1. Mereka yang sering sakit, selsema, demam.

2. Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan.

3. Mereka yang mempunyai masalah imunisasi.

4. Mereka yang sering travel dan kerap ke luar negara.

5. Mereka yang sering stress.

6. Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit.

7. Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.

8. Mereka yang ada mempunyai allergi dan eczema.

6 SEBAB MENGAPA NUTRIFERON PILIHAN SAYA DAN ANDA?

Terbukti daripada
Empat Kajian Klinikal Pada Manusia-Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel.
Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.Meningkatkan paras interferon secara semulajad

i*-Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.

*Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon-Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.

Rumusan Berpaten Yang Eksklusif-NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee.

Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee.Ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.40 tahun kajian-

Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan.Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi (NK) – menyokong lebih banyak perkembangan untuk sistem sains imunisasi ini.Sejak NutriFeron ™ telah dibangunkan, beberapa kajian klinikal manusia telah mendokumenkan keberkesanan makanan tambahan ini. Kajian ini, yang telah disiarkan dalam jurnal perubatan, seperti Journal Gastroenterology, Clinical Pharmacology and Therapy, dan Journal of Alternative and Complimentary Medicine,, mengetengahkan pelbagai faedah yang berkaitan dengan NutriFeron ™



Jika anda ada kekangan kewangan dan ingin mencuba,saya ada sediakan set bajet utk anda.. atau boleh gunakan id sy utk pembelian di branch Shaklee berdekatan 

Ingin mencuba produk Shaklee? 

HUBUNGI 
♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS 
♥ Shaklee ID 852419 
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase 
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)
♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Meru,Kapar dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang 

No comments :