Sunday, 7 April 2013

SET WEIGHT GAIN - JOM TAMBAH BERAT DENGAN VITAMIN SHAKLEE

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Assalamualaikum semua...

Hai semua...baru sempat update blog...Ha...kali ni nak share suplement utk tambah berat pulak..Selalu kurus je kan...Kesian mereka yg berusaha nak gemuk mesti rasa tension jugakkan sebab tak dpt berat badan ideal..Ada yg panggil melayang lak,xcukup makan lak...sian kan..sebab saya pun penah alami badan terlalu kurus hingga kwn2 laki kt poli dulu selalu kenakan.."hati2 jalan nanti melayang"..huhu...tapi pas bekerja ni n cukup makan maka  berat badan kian bertambah..hehe....Aduhai nak turun lak payah..

Ok tanpa buang masa lagi..Jom baca suplement yg sesuai utk tambah berat...Set weight Gain  dengan vitamin Shaklee...




SET TAMBAH BERAT BADAN

FAKTOR ANDA TAK BERJAYA NAIKKAN BERAT BADAN

1) makanan yang diambil tidak sempat diproses menjadi nutrien yang boleh digunakan oleh tubuh secara 100% sepenuhnya disebabkan oleh kadar metabolisme yang cepat. Ini menyebabkan nutrien dibuang begitu sahaja dengan sia- sia.

2) pengambilan makanan yang sedikit ( makan sedikit sahaja dah rasa kenyang). Perut tidak dapat menampung pengambilan makanan dalam kuantiti yang banyak disebabkan telah menjadi kebiasaan makan sedikit sahaja.

Fungsi:


Meal Shakes : Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein. Supplement penting untuk menambah berat badan yang mana ia membantu menambah selera makan. Walau kita kurang makan namun pengambilan Meal Shakes ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga.



Vita-Lea : Membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. Banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid atau beguk (penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam Vita-Lea kita), tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening.


B-Complex : Mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan. Mengawal atur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.




 Ni antara testimoni2 yg telah berjaya naikkan berat badan mereka...Memang hepi la..











credit testimoni to www.greenvitamin.net


Alhamdulillah masing2 happy dengan berat badan yg mereka idamkan...Kita sama2 berusaha dan ikhtiar dengan vitamin Shaklee sambil tu dapat jaga kesihatan....

* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 


HUBUNGI 
♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS 
♥ Shaklee ID 852419 
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase 
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)
♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Meru,Kapar dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang 

No comments :