Monday, 22 April 2013

NUTRIFERON MELEGALAN ASMA DAN SESAK NAFAS..JADIKAN NUTRIFERON SALAH SATU FIRTS AID ANDA!!

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Bulan April tinggal beberapa hari je lagi..Promo Nutriferon pun semakin suntuk dah ni...
So apa tunggu lagi???
Apa yg bestnya nutriferon ni..Ia salah satu 1st aid saya di rumah utk gantikan ubat sebab ia bagus utk kuatkan imun badan. Saya ambil ketika demam,dilanda citir birit,selsema dan jika badan xberapa sihat nutriferon lah yg sangat membantu. Malah suami dan anak juga turut consume bila tidak sihat..

Ramai yg mulai sedar betapa bahayanya jika terlalu bergantung dengan ubat sahaja..Jadi alternatif kalian boleh amalkan nutrifeon ini sbg penggalak imun dalam badan.. Just amalkan seminggu sekali sahaja.

So kali ni Raihan nak share testimoni menarik pengguna ini. Jom sama2 baca





KEBAIKAN DAN KHASIAT NUTRIFERON YANG ANDA PERLU KETAHUI!
===========================================

Adakah anda sering sakit? Adakah anak anda sering demam? Adakah anda mudah diserang selesema?Sering ambil panadol?Jom gantikan panadol dengan NUTRIFERON!

Siapa yang memerlukan NutriFeron set ini?
------------------------------------------------

* Individu yang ingin kukuhkan sistem imun.
* Individu yang menghadapi masalah sistem imun.
* Individu yang mendapati pengambilan vitamin C (dos lebih) tidak memberi kesan ke atas penyakit yang dihidapi.
* Individu yang apabila sakit (demam), sakitnya (demamnya) akan berpanjangan melebihi seminggu.
* Ibu menyusu, namun mendapati anaknya masih kerap demam, dan demam berpanjangan.

Bagaimana ia bertindak?
---------------------------
Nutriferon bekerja dalam dua cara~segera mengaktifkan sistem pertahanan imuniti dan juga menggerakkan "pasukan cari dan musnah' dalam sistem imuniti badan.


Tingkatkan Sistem Imun Anda dengan NUTRIFERON SHAKLEE
====================================

Nutriferon penggalak imunisasi (immune booster) ciptaan pakar imun, Dr Kojima dari Jepun. Sangat digalakkan diambil oleh mereka yang punya masalah ANTIBODI yang LEMAH, SENANG SAKIT dan sakit yang lambat recover.

Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?

1. Mereka yang sering sakit, selsema, demam.

2. Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan.

3. Mereka yang mempunyai masalah imunisasi.

4. Mereka yang sering travel dan kerap ke luar negara.

5. Mereka yang sering stress.

6. Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit.

7. Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.

8. Mereka yang ada mempunyai allergi dan eczema.

utk info nutriferoin boleh refer blog sy http://babyqaireen.blogspot.com/search/label/Nutriferon
* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut


Jika anda ada kekangan kewangan dan ingin mencuba,saya ada sediakan set bajet utk anda.. atau boleh gunakan id sy utk pembelian di branch Shaklee berdekatan 

Ingin mencuba produk Shaklee? 

HUBUNGI 
♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS 
♥ Shaklee ID 852419 
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase 
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)
♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Meru,Kapar dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

No comments :