Wednesday, 24 April 2013

KULIT SEMAKIN BERSERI2 DAN PARUT JERAWAT KIAN BERKURANGAN SELEPAS CONSUME ESP

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Haluu!!!hehe...ceria je rasa sebab ramai betul yg pilih ESP utk kesihatan dan jaga kecantikan kulit dan dalaman juga tau..Saya memang penguna tegar ESP malah kawan2 yg consume ESP pun alami perubahan ketara terutama dari segi tenaga dan cantikkan kulit tau..

So sharing harini testimoni daripada kawan saya di pejabat..Thanks to her sudi share pic sebelum dan selepas consume ESP ni..memang kulit die berbeza dari sebelum kalau jmp depan2...tengok pic maybe xberapa jelas..apa pun memang die cerita sendiri pada saya ramai yg duk tanya die pakai apa kulit die semakin cerah dan berseri..SO rahsianya memang dah terjawab beliau amalkan ESP...

So u all jom baca apa kata beliau melalu inbox kt FB sy....

nak CANTIK.,KURUS,TEGANG,ANJAL,GEBUS.. nak SUSU BANYAK SERTA BDN SIHAT..JOM AMALKAN ESP







KHASIAT ESP
kenapa ramai yg sukakan ESP?

-ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
-ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
-Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan banyak
-ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
-Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
-Berkesan dalam menganjalkan kulit, dan sangat digemari oleh kaum wanita bagi menganjalkan kembali payudara yang kendur
-Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
-Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati





* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 


HUBUNGI

♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

YE)♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

No comments :