Sunday, 10 March 2013

JOM BERMASKER DENGAN ESP SHAKLEE PLUS YOGURT!

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 



Assalamualaikum semua dan salam sejahtera

Lama tak update blog ni atas sebab yg tak dielakkan..Alhamdulillah harini berkesempatan juga.
Raihan nak share tips cantik dengan ESP tau..Even leh minum tapi leh jugak buat masker....Best!



MASKER ESP

Sebelum ni ramai yg gunakan telur sebagai masker.Telur ni sumber protein so memang bgs utk lembapkan dan perbaiki sel kulit. Ni petua tradisional org dulu

Tapi sekarang dah moden kita ganti dengan ESP Shaklee yg ni sumber protein yg tinggi.Tak perlu menahan bau hanyir telur dan mudah disediakan juga.

Kebaikan Masker ESP

-Melembapkan dan mencerahkan kulit
-Mengatasi masalah jeragat
-Mengurangkan bintik2 hitam dan noda hitam akibat bekas jerawat
-Atasi masalah kulit berminyak dan kulit kering

dan banyak lagi....








Resepi Masker ESP

Pasti ramai yang dah mengetahui kehebatan ESP dari Shaklee. Ramai yang berpuas hati dengan ESP Shaklee ni. Yer lah.. Macam-macam benefit yang kita dapat All in one! Untuk wanita, untuk lelaki, mengandung, menyusukan badan, nak hamil, nak cantik, nak kurus, nak kenyang , nak bagi tenaga semua boleh dengan ESP! 

Hari ini saya nak share resepi Masker ESP.. sesiapa yang dah pernah cuba memang takkan teragak-agak nak buat lagi. Tak payah pergi ke Spa untuk buat facial. Jimat duit! :)

Okeh

Resepi Masker ESP Shaklee 

Bahan-bahan
1. ESP
2. Plain Yogurt

Cara-caranya:

1. Sediakan 1 cawan Plain Yogur Asli dan 1 sudu teh ESP
2.Gaulkan kedua bahan tersebut hgga sebati
3.Tepek muka dengan masker tersebut
4.Biar dalam 10/15 minit hingga kering
5.Bilas

Tadaa,,,,anda akan dapat hasil yg sangat mengagumkan dan kulit lembap dan lembut.

credit pic http://ourlovebonding.blogspot.com/






* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

Jika anda ada kekangan kewangan dan ingin mencuba,saya ada sediakan set bajet utk anda.. atau boleh gunakan id sy utk pembelian di branch Shaklee berdekatan Ingin mencuba produk Shaklee? 

 HUBUNGI 
♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS 
♥ Shaklee ID 852419 
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388 
♥ Free consultation for every purchase 
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe 
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE) 
♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Meru,Kapar dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang juga...

No comments :