Wednesday, 20 February 2013

ALFALFA DAN ESP MILK BOOSTER TERBAIK!! KULI ANAK CANTIK DAN BADAN KEMBALI SLIM SEPERTI SEBELUM HAMIL

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 




Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hai semua...feel cam lama pulak tak update blog bz sejak akhir2 ni..namun tetap nak sharing testimoni yang best2 utk tatapan semua.


Kali ni saya nak post testimoni customer Shaklee yg sangat teruja selepas consume ESP dan Alfalfa beliau amalkan utk penyusuan anknya..dan apa yang beliau alami susu bertambah stok susu dapat dikumpul dengan banyak...Extra lagi kembali langsing seperti sebelum preggy lagi..


Apa yang bestnya Alfalfa dan ESP ni memang termasuk dalam Set Slim Menyusu tau....kira 3 in 1 jugak (menyusu,cantik dan langsing)..chewah!!!!


Actually saya pun sejak dari menyusu Qaireen dari 3bulan dulu sampailah sekarang dah 2tahun lebih masih lagi consume 2 hot item nih..Alhamdulillah kulit memang sihat n cantik malah maintain slim..(slimmm ke???..hihi)...Jom lah baca testimoni best kat bawah ni dengan stok susu yg dikumpul beliau.






Nor Melati

Terdetik nk kongsi penglaman 3bulan mencuba alfalfa &esp,alhamdulillah setakat nie stok yg bjaya dikumpul utk si kecik..
Lepas sj bsalin hti dh niah nk fully bf tp susu xbape byk..memandang bby Qhalish sy sgt kuat nyusu..ade cuba jgk bg susu formula pd mulanye tp bby muntah mybe xsesusi..mls dh nk mcuba susu formula lain..dh mhl plk kn..tertengok statement kwn di fb y br lps pntang amalkn supplement shaklee. .trs rojer dan sampai skrg sy amalkn dgn konsisten..pqling happy dpt share info dgn kwn2 lain dan sume bminat nk mencuba...

#kulit bby qhalish makin cerah dan gebu bila minum esp nie..yg paling best..badan sy dh kmbli ke adal bfore preggy lg..

Thanks SHAKLEE! !



Woww!!Bestkan testi ni.so kalian apa lagi kalau nak mencuba roger2 saya k..


Ni serba ringkas info pasal ESP n Alfalfa



ESP & Alfalfa : supplement HOT dikalangan isteri semestinya buat suami ~

*19 Khasiat ALFALFA* :

- Tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.
- Melegakan sakit sendi dan belakang.
Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
- Memberi sensasi ‘rasa sejuk’ (alfalfa Shaklee mengandungi minyak Peppermint)
- Memberi kelegaan semasa haid.
- Merawat arthitis
- Bagus untuk elergi dan ekzema
- Merawat asma
- Mencuci usus bagi membuang toksik
- Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkita dalam buah pinggang
- Meneutralkan asid dalam badan
- Merawat masalah keputihan pada wanita
- Membesar dan menegangkan payudara
- Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
- Memulihkan urat selepas bersalin
- Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
- Meningkatkan stamina seorang suami
- Melegakan sembelit
- Milk Booster bagi ibu menyusu


khasiat esp
kenapa ramai yg sukakan ESP?

-ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
-ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
-Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan banyak
-ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
-Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
-Berkesan dalam menganjalkan kulit, dan sangat digemari oleh kaum wanita bagi menganjalkan kembali payudara yang kendur
-Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
-Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati






Utk info tentang set menyusu leh klik cni 
Utk info set diet leh klik cni




* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 

Ingin mencuba produk Shaklee? 

HUBUNGI 
♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS 
♥ Shaklee ID 852419 
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388 
♥ Free consultation for every purchase 
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe 
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE) 
♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Meru,Kapar dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang juga...


No comments :