Sunday, 13 January 2013

Testimoni Mealshake: Kini Anak Saya Makin Berselera Makan dan Makin Berisi

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease



Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua...


Alhamdulillah harini saya nak share testimoni anak saya sendiri yang kini bertambah selera makan dan semakin sihat ceria since dah elok demam. Alhamdulillah syukur sangat2 sebab sebelum ni Qaireen demam seminggu langsung tak de selera makan hanya bergantung pada susu tepung dan badan je. 

Badan semakin susut memang sangat merisaukan takut apa2 jadi memandangkan demam hampir seminggu. Hari keempat demam kami suami isteri terus refer Hospital pakar Pantai utk check darah takut sakit lain lak..Syukur tak de ape2 doc bgtau jangkitan dalam kerongkong memandangkan Qaireen ni asyik menangis je sepanjang masa dan asyik nak bersukung je ngan saya nih.. Aduh...memang sangat tak larat hokey! sebab saya sendiri rasa tak terurus coz duk berjaga anak. Dia lak macam fobis je nak baring sebab takut kena bagi makan ubat..huhu....

So alternatif saya bagi anak saya nutriferon dan mealshake..Ni saya bagi berasingan..Nutriferon ni utk imun badan die penggan ti ubat..Mujur die nak minum coz mx dalam susu die..dan mealshake pun mix dalam susu die jugak..yg ni rasa vanilla so bila mix dalam susu memang lagi sedapla..habis terus susu yang diminum.. Syukur tak lama tu ank kembali sihat n selera kembali ada...


Bulatkan perut anak saya?haha...Gambar ni selepas elok demam...Sekarang ni makan bertambah je dan kadang2 ikut suka die je nak mintak makanan sampai tak terlayan...hehe...
Apa pun syukur ke hadrat Ilahi..KIta hanya berusaha dan Allah yg bagi kesihatan pada kita..
Jom cuba Mealshake ni sebagai makanan tambahan anak dan kesihatan mereka.




                                            my lil qaireen yg berumur 2thn sekarang...





SUPPLEMENT UTK ANAK ANDA MEALSHAKE...

DALAM BENTUK SERBUK MINUMAN HANAY BANCUH SEDIKIT SAHAJA DALAM MINUMAN KEGEMARAN MEREKA...PASTI MEREKA GEMARI...

Jika anak-anak anda mempunyai masalah-masalah seperti:

1. Kurang selera makan
2. Sering sembelit
3. Asma
4. Tidak fokus di dalam kelas
5. Sering selsema
6. Kurang berat badan


MealShake

# Mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan
# Kaya dengan sumber kalsium dan protein
# Amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat
# Pilihan protein soya terbaik anda






* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 

Jika anda ada kekangan kewangan dan ingin mencuba,saya ada sediakan set bajet utk anda.. atau boleh gunakan id sy utk pembelian di branch Shaklee berdekatan 

Ingin mencuba produk Shaklee? 
LIKE FB Fanpage Women,Pregnancy and Breasfeeding 
ADD FRIEND FB:Raihan's Vita Shop 
ID SHAKLEE : 852419 
Sms/call:017-2549388 
Email:ct_nusrat@yahoo.com 
 COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Meru,Kapar dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang juga...

1 comment :

laili izwan said...

Salam raihan, meal shakes nie utk anak2 dari umur brape? Adakah sesuai utk anak di bwh usia setahun?