Saturday, 5 January 2013

TESTIMONI ESP:GASTRIK SEMAKIN BERKURANGAN DAN TIADA LAGI TERKETAR2 BILA LAPAR


These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease





Assalamualaikum dan salam sejahtera

Kali ni nak share pasal testimoni pesakit Gastrik yang consume ESP kini semakin gembira coz dah tak rasa perut memulas2 dan terketar2 bila lapar...Alhamdulillah customer saya ni beli utk diri sendiri dan share dengan ibunya. Last2 ibu nye nak consume semua...hehe......actually memang bagus la kan sebab bila dah usia meningkat banyak nak kena jaga.Apa lagi kita yg muda ni kena la jaga dari sekarang..So jom baca testi best ni




Alhamdulillah ibu beliau consume esp dan vitamin e....

Sofea Aleya
Aah bgi mak..juz nk kongsi dgn die.tpi die nk semua..serasi die kata..asik buang angin.xctly die ada gastrik,tiriod,drh tggi n jntung..but so far okay la..
Tkde lapar terketar2 sgt..
Selalu lpar smpai memulas urat perot..
Erm tue la..saya kn beli bru la..mak da sapu semua..eheeeee...
Mak sapu dgn b complex sekali...buleh la bgi die selera mkn.klo tk nsi sepinggn pon tk hbih...mak i mmg loike bnda2 kecntikkan ni..tu yg tertarik melebih2..die rajin tk mcm ank dia.ha2...



Bagi pesakit gastrik bagus utk amalkan esp ni coz mengandungi protein yang tinggi utk bagi tenaga dan bagi kenyang.Jom baca kelebihan Esp ni

Kelebihan ESP

PROTEIN adalah ASAS dan MAKANAN kepada sel.. Protein penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL.. jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM..


nak KURUS- ESP mengawal selera makan..

nak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama..membekalkan tenaga sepanjang hari

nak TAMBAH SUSU IBU-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu

nak CANTIK- ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit

nak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya..

kalau PREGNAN- ESP menguatkan rahim, untuk pembentukan otot baby

NAK PREGNAN- ESP memelihara dan memulihara rahim.. membekalkan tenaga


* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.  



Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberi tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya.



LIKE FB Fanpage Women,Pregnancy and Breasfeeding
FB:Raihan's Vita Shop
ID SHAKLEE : 852419
Sms/call:017-2549388
Email:ct_nusrat@yahoo.com

No comments :