Tuesday, 22 January 2013

SEMARAKKAN HUBUNGAN SUAMI ISTERI DGN 2 HOT ITEM INI...MENAWAN UTK SUAMI ;)

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease




Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Saya suka sangat nak share pasal ESP ni sebab mmg our hot sell betullah...Selalu sangat habis dan nak kena restock...Ramai yg dah beli dan restock bila dah habis sebab rasa serba kekurangan je kalau tak consume Esp termasuk saya jugak...

Alhamdulillah ESP memang item wajib bantu utk kecantikan kulit dan melancarkan penyusuan saya sebelum ni malah bagi tenaga..

So ape kata harini nak share lagi gandingan mantap ESP dan Alfalfa ni utk para ibu2 isteri dan wanita2 di luar sana...jangan ketinggalan grab hot item nih....


BERITA BAIK UTK ISTERI-ISTERI DI LUAR SANA!!





ESP & Alfalfa : supplement HOT dikalangan isteri semestinya buat suami ~

*19 Khasiat ALFALFA* :


- Tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.
- Melegakan sakit sendi dan belakang.
Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
- Memberi sensasi ‘rasa sejuk’ (alfalfa Shaklee mengandungi minyak Peppermint)
- Memberi kelegaan semasa haid.
- Merawat arthitis
- Bagus untuk elergi dan ekzema
- Merawat asma
- Mencuci usus bagi membuang toksik 
- Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkita dalam buah pinggang
- Meneutralkan asid dalam badan
- Merawat masalah keputihan pada wanita
- Membesar dan menegangkan payudara
- Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
- Memulihkan urat selepas bersalin
- Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
- Meningkatkan stamina seorang suami
- Melegakan sembelit
- Milk Booster bagi ibu menyusu


KHASIAT ESP


kenapa ramai yg sukakan ESP?

-ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
-ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
-Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan banyak
-ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
-Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
-Berkesan dalam menganjalkan kulit, dan sangat digemari oleh kaum wanita bagi menganjalkan kembali payudara yang kendur
-Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
-Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.






* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 



HUBUNGI


 SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
 
 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 

COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

No comments :