Sunday, 6 January 2013

Kini saya naik rank Senior Supervisor dalam Biz Shaklee!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Harini juz nak share pencapaian saya dalam Biz Shaklee ni. Kini hampir setahun setengah lebih saya naik rank baru lak as Senior Supervisor. Alhamdulillah join Shaklee juz part time je coz ada keje tetap keje gomen lagi...tapi still dapat buat side income ni..

Syukur kini income 4 angka dengan Shaklee melebihi gaji sendiri. Namun usaha tu penting dalam biz ni. Kitala bos kitalah pekerja. So xde istilah skim cepat kaya. Apa yg saya capai harini adalah berkat kesabaran,usaha dan sokongan suami juga as  my biz partner. Alhamdulilah dpt bantu suami dari segi perbelanjaan.

Tak sia2 saya memilih utk join this biz coz asalnya utk consume sahaja utk vitamin penyusuan.Namun dek kerana perbelanjaan keluarga tidak berapa mencukupi saya perlu cari alternatif na buat side income.Thanks pada sifu saya merangkap upline saya Puan Norita yg berada nun jauh di Miri sana.

Suka dgn biz Shaklee ni sebab kami ada grup biz kami malah saya sendiri mempunyai network di bawah saya. Uniknya kami kenal hanya melalui internet sahaja dan berhubung melalui  FB atau telefon je..Yang paling best ada seminar yg bole kite join dan rata2 geng kami semuanya perempuan ye.....

So nak tau lebih lanjut tentang biz shaklee leh refer cni ye





Keistimewaan Shaklee :
  • Shaklee adalah syarikat vitamin yang telah lama berada dalam pasaran. Produknya yang asli dan semulajadi benar-benar menawan hati saya ditambah ia memberi kesan yang hebat pada taraf kesihatan saya dan keluarga. 

  • Ia antara syarikat MLM yang adil. Apabila dah bergelar pemimpin [bermula tahap Supervisor] bermakna kita dah break dari upline kita. Oleh kerana Shaklee tidak mengamalkan skim piramid maka bonus kita dibayar mengikut usaha yang kita letakkan. Dalam Shaklee pendapatan kita boleh melebihi pendapatan upline apabila kita berusaha dengan lebih baik. Bukan sahaja pendapatan, malah kita mampu melangkaui pangkat upline kita sekiranya kita rajin berusaha. 

  • Bonus dibayar tidak melalui upline atau mereka yang sponsor kita tetapi ianya langsung dari syarikat. Bonus juga diberi dalam bentuk tunai. Tidak perlu downline untuk mendapat bonus dari syarikat. 

  • Harga produknya sangat berpatutan dan setanding dengan kualiti yang kita bayar. Produk asli dan semulajadi terbukti apabila tiada silika gel di dalam botol vitamin Shaklee. 
  • Halal dan diyakini serta punya kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. 

So apa tunggu lagi?Berminat nak join ahli??


Apa kelebihan daftar menjadi ahli Shaklee?

  • Anda boleh membeli produk FullPack dengan harga ahli serta MENIKMATI ganjaran dalam bentuk point seterusnya boleh dikumpul dalam masa sebulan dan jika layak akan menerima bonus tunai dari Syarikat.

  • Shaklee menawarkan 3 C: Cash, Car & Convention. Saya dan ramai Euphoria dah menikmati kelebihan ini.

  • Anda boleh menjadikan Shaklee sebagai salah satu sumber untuk menjana pendapatan sampingan sehingga 5 angka dan tiada yang mustahil.

  • Kami memberikan training tertutup sekiranya anda berminat menjadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan sampingan anda.
  • Modal serendah RM75 untuk pendaftaran ahli. [RM85 bagi Sabah Sarawak].



HUBUNGI


 SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 

♥COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

3 comments :

Izua Razali said...

Tahniah, Raihan....terima kasih juga sbab perkenalkan akak dengan produk ini. Membuatkan kesihatan akak menjadi lebih baik walaupun dalam keadaan yang sibuk dengan kerja dan keluarga.

ummi yasirah said...

minta izin quote keistimewaan shaklee ye. tq.

ummi yasirah said...

minta izin quote keistimewaan shaklee ye. terima kasih banyak