Monday, 31 December 2012

TESTIMONI SET: PERIOD REGULAR SETELAH HAMPIR 2BULAN CONSUME VITAMIN SHAKLEE....TAK DELAY SPT SEBELUM NI

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..


Alhamdulillah masih lagi berkesempatan nak update blog ni dengan info2 dan testimoni2 daripada customer Raihan sendiri. Kali ni Raihan nak share pasal Period lak...Alhamdulillah customer ni puas hati selepas dua bulan consume Set D khusus untuk kulit dan kesuburan...Beliau perasa period kini dah teratur beza sebelum tu selalu delay je dan lewat...Mesti risau kan kalau period xteratur...so jom baca testi daripada beliau...







(Nama dirahsiakan )
Salam kak raihan. Actually xtawu la kan vitamin mna yg mmbantu ni. tapi dah 2bln sy lngsng tak delay period and i am soooo happy. sebelum ni mmg ada prob, slalu lmbt brminggu2 smpai kdg2 lmbt sbln pon prnah. xstabil lngsng period even dah 21tahun. tp sejak consume shaklee sriously xdelay lnsng period and yg hebat tu dtg tarikh yg sama. and bln ni pon alhamdulillah, tarikh yg sma jgk dtg period. mmg xdelay lngsng.




* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 



HUBUNGI


 SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
 Shaklee ID 852419
 ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
 Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop 

COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

No comments :