Friday, 14 December 2012

TESTIMONI GLA COMPLEX FROM MY LOVELY FRIEND TIADA LAGI SENGGUGUT DAN KINI HAMIL 3MINGGU

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease



APA YG BELIAU ALAMI

TIADA LAGI SENGGUGUT YG TERUK 
Alhamdulillah tiada lagi senggugut macam anak dara dulu.

Masa belajat kat politeknik dulu kitorang memang duduk serumah.Tiap kali period memang dia akan alami senggugut yg teruk sampai kena bertungku lagi...).GLA ni bagus utk kawal kitaran haid malah bantu atasi masalahs senggugut. Ramai yg sukakannya.


HAMIL 3BULAN SETELAH HAMPIR SETAHUN MENUNGGU
Alhamdulillah beliau consume gla hampir 2 bulan dan dapat berita gembira pula,.In shaa Allah kita hanya berusaha Allah yg makbulkan..sukur n tumpang hepi buat beliau n suami..GLA ni juga terbukti bagus utk kesuburan.






Aja Azizah
As salam..nusrat...aku dh 3 minggu..alhamdulillah...mkn GLA..xde senggugut dh..thanks nusrat,kenalkan aku ngn GLA..hihi


Raihan's Vita-Shop
Wkmslm...ye ke jah...alhamdulillah..
dah xsenggugut ek..sblm ni senggugut ke jah?
syukur..hepi utk ko n family...congrats tau.mnak share testi boleh..


Aja Azizah
Sblm nie senggugut ckt la..tp pas mkn tu alhamdulillah xde teros...nk share camne eh..share kt wall ko ke..doakan aku n baby chat ye..


Jom Lihat 15 Kelebihan dan Khasiat GLA Complex ni....

Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
Membantu meningkatkan kesuburan
Melegakan PMS (Sindrom Pra-Haid)
Membantu dalam menangani menopous
Menguatkan kuku dan rambut
Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
Membantu menangani Ekzema
Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
Mengandungi Vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
Menguatkan Imuniti tubuh
Memperlahankan proses penuaan
Mengurangkan blood-cot yang boleh menyebabkan serangan jantung
Mengawal kencing manis dan darah tinggi
Mengawal kolestrol
Untuk fungsi saraf



* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.  

 

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberi tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya.




LIKE FB Fanpage Women,Pregnancy and Breasfeeding
FB:Raihan's Vita Shop
ID SHAKLEE : 852419
Sms/call:017-2549388
Email:ct_nusrat@yahoo.com

No comments :