Tuesday, 27 November 2012

ALHAMDULILLAH REZKI BELIAU DAPAT KUMPUL STOK SUSU YG BANYAK DGN EMNGAMALKAN SET 3M

 These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


TESTIMONI SET 3M OLEH credit Intan Azlin

Alhamdulillah rezki belioau dapat kumpul stok semasa dalam pantang utk bekalan baby tersayang..

Jom Baca tips beliau

TIPS PENYUSUAN BAGI IBU YANG BEKERJAYA
============================


Semasa mengandung...
=============
• Niat ' Aku nak fully breastfeed' anak ni..
• Baca surah Al Hujarat selalu..
• Doa berpanjangan hingga sekarang
• Sembahyang Hajat.
• cuci nipple hari2
• buat persediaan awal-google psl bf


Sejurus selepas bersalin..
================
• Minta nurse bagi anak secepat mungkin utk bf (Breastfeed)
• Dalam wad susukan sejam sekali


Berpantang
========
• Minum air 3 liter atau lebih
• Minum susu Anmum Lacta
• Ambil vitamin Shaklee set berpantang
• Mula mengepam 2 minggu dalam pantang..
• Jadual pam yang konsistem (jika tak dapat pam saya akan bagi baby df)
• rehat secukupnya-walaupun memang tak cukup sebenarnya..
• susukan anak sekerap mungkin
• Train anak guna botol umur 1 bulan (nak kerja kan..)


Sekarang
======
• Pam 2 kali di tempat kerja
• Balik pam sebelum tido
• df anak bila balik kerja (df=Direct Feeding)
• kat rumah df je tak bagi botol..
• suruh anak doa susu kita banyak..
• sokongan suami n keluarga..juga pengasuh..
• kongsi pengalaman dengan ibu2 menyusu yg lain (InsyaAllah rezeki anak akan bertambah)
• minum air 3 liter atau lebih..(ni air suam je tau..air manis tak kira ye)
• jaga makan
• Ambil vitamin shaklee jugak..set 3M+pd
• kurang minum kafein
• minum milo, soya, esp, pd, mealshake
• sentiasa positif n tenang walaupun banyak keje...huhu...
• senyum..sambil pam baca doa ibu menyusu n selawat banyak2.






* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.  


Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberi tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya.


order & info:


HUBUNGI
♥ SITI NUSRAT RAIHAN
♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase



No comments :