Saturday, 6 October 2012

ESP UTK MEREKA YG NAK DIET DAK KURUS JUGA!!

 These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Bulan Oktober bulan rezeki EXTRAVAGANZA!!!

Offer by Shaklee ESP buy 6 FREE 1!!!
So nak tahu apa OFFER EUPHORIA???
PM Pengedar anda hari ini!!!!

Bulan ni ESP menjadi buruan ramai orang terutama ibu menyusu dan mereka yang nak cantik!Jom dapatkannya hari ini sebelum kehabisan!!!!


Photo: nak CANTIK.. nak KURUS... nak TEGANG.. nak ANJAL.. nak GEBUS.. nak SUSU BANYAK.. nak SIHAT... JOM amalkan ESP.. 


Kenapa Protein penting? Protein terdiri daripada rantaian asid amino. Apabila kita mengambil protein dalam diet harian, protein akan dicernakan menjadi asid amino dan diangkut melalui darah ke seluruh badan. Sel akan memilih asid amino yang diperlukan untuk membina tisu baru, antibody, hormone, enzim dan sel darah merah. Protein penting untuk pembaikpulih tisu serta membina tisu baru. Setiap sel memerlukan protein untuk menentukan jangkahayatnya. Protein adalah bahan untama untuk menggantikan sel yang rosak atau mati


Ape itu ESP?

ESP - Soy Protein Isolate Powder . Bagi menyusu anak, ia sangat membantu mempercepatkan penghasilan susuibu provided ibu RAJIN dan KONSISTEN pam. Bagi wanita yang tidak menyusu, ia membantu mendapatkan sel tubuh yang sihat dan anjal.

Pengambilan vitamin akan lebih lengkap dengan pengambilan ESP. Sel yang sihat dapat menyerap zat galian dan vitamin dengan lebih baik!

Jika anda nak diet, bancuhkan 1-2 sudu besar ESP dalam minuman pagi anda [ bulan puasa nie ketika bersahur] , insyaALLAH membantu anda kekal cergas.

Sama juga untuk dinner [berbuka], amalkan makan 2-3 potong pelbagai jenis buah bersama segelas minuman bancuhan ESP.


Kenapa ESP ada dalam KEbANYAKAN SET???

Kerana PROTEIN adalah ASAS dan MAKANAN kepada sel.. Protein penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL.. jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM..

nak KURUS- ESP mengawal selera makan..

nak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama..membekalkan tenaga sepanjang hari

nak TAMBAH SUSU IBU-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu

nak CANTIK- ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit

nak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya..

kalau PREGNAN- ESP menguatkan rahim, untuk pembentukan otot baby

NAK PREGNAN- ESP memelihara dan memulihara rahim.. membekalkan tenaga


TESTIMONI GENG SHAKLEE GBS


Khaliza Khalib
Nak syer..1st day pose..kul 4ptg Anak 5bulan menangis merengek smpi xtau nk wat per.xpernah wat perangai mcmtu.biasa nk dgr nangispun susah..2nd day ok sampai kul 7 mlm..3rd day ok langsung xde masalah.. Jadi kat sini saya dedahkan.. Saya minum ESP pd 2nd day.. Npe 1st day xminum?..sebab stok belum sampai hehe.. Jadi ESP ketika berpuasa membantu saya..utk menyusukan anak walau kat sini 17 jam berpuasa..ujung2 berbuke pose masih lg basah baju ketika nyusu.. Berbanding sebelum ni kul 4 anak dah menangis kelaparan..so mmg suke berpuasa ngan ESP..


Ajlaa Hashim Al-Juffry
Sharing:

Alhamdulillah, sepanjang berpuasa ni, saya HANYA bersahur dengan ESP dan PD (blended with freshmilk,oat and kurma). Saya rasa bertenaga dan tidak letih walaupun menyusukan. Milk supply saya seperti biasa! Ajaib. Bimbang juga susu drop, but all is well :) You guys should try it!!


MummyaRiesya FaiSal

askum..sekadar ingin berkongsi dgn kwn2 dgn my baby shaklee ni...Alhamdulillah sejak dlm pantang smpailah skrg ramai org tanya apa yg sy mnum ms pregnant hgga kulit ariesya sgt halus,mulus n payah benar nk lekat ruam...klu kena pn x lama n lsg x tinggalkan apa2 parut..jwpnnya, sy suka sgt mnum esp shaklee... :)


Aini Firdaus
salam..nk share tentang ESP n Vitamin c.anak kembar sy, bl balik je dr rumah pengasuh, asyik nk melekat je dgn sy. susu botol kdg2 lgsg xminum smpi lah diorg tdo mlm.waktu mlm pun tetap bf juga.di bln puasa ni, bdn xrs letih or lapar.blik dr sekolah, msk lg, uruskan si kembar yg lasak ni lg...alhamdulillah, semua boleh dil
akukan.bdn rs bertenaga.rsnya penangan dr ESP.tentang Vitamin c pula, bl sy rs nk selsema n xsdp bdn, sy telan 2biji.trus xrs selsema.suami pun ms dmm pns, sy suruh suami telan vitamin c, trus kebah. kulit sy pun rs lembap.alhamdulillah..dgn izin Allah, sy akan truskan mkn produk ini.

TESTIMONI ESP DRPD GENG SHAKLEE GBS



                                         KLIK GAMBAR UTK BESARKAN GMBR


untuk info ESP leh klik cni ye



Ape itu ESP?

ESP - Soy Protein Isolate Powder . Bagi menyusu anak, ia sangat membantu mempercepatkan penghasilan susuibu provided ibu RAJIN dan KONSISTEN pam. Bagi wanita yang tidak menyusu, ia membantu mendapatkan sel tubuh yang sihat dan anjal.

Pengambilan vitamin akan lebih lengkap dengan pengambilan ESP. Sel yang sihat dapat menyerap zat galian dan vitamin dengan lebih baik!

Jika anda nak diet, bancuhkan 1-2 sudu besar ESP dalam minuman pagi anda [ bulan puasa nie ketika bersahur] , insyaALLAH membantu anda kekal cergas.

Sama juga untuk dinner [berbuka], amalkan makan 2-3 potong pelbagai jenis buah bersama segelas minuman bancuhan ESP.


Kenapa ESP ada dalam KEbANYAKAN SET???

Kerana PROTEIN adalah ASAS dan MAKANAN kepada sel.. Protein penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL.. jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM..

nak KURUS- ESP mengawal selera makan..

nak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama..membekalkan tenaga sepanjang hari

nak TAMBAH SUSU IBU-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu

nak CANTIK- ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit

nak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya..

kalau PREGNAN- ESP menguatkan rahim, untuk pembentukan otot baby

NAK PREGNAN- ESP memelihara dan memulihara rahim.. membekalkan tenaga




* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberi tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya.


LIKE FB Fanpage Women,Pregnancy and Breasfeeding
FB:Raihan's Shaklee
Sms/call:017-2549388
Email:ct_nusrat@yahoo.com 


No comments :