Thursday, 13 September 2012

TESTIMONI SET D -KULIT BERTAMBAH CANTIK,ANJAL DAN GEBU...TAK PERLU NAK MAKE UP TEBAL LAGI..;)

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.



TESTIMONI SET D-KECANTIKAN KULIT DAN KESUBURAN FROM MY LOVELY CUSTOMER DGN VITAMIN SHAKLEE


                                             
                                    KLIK UTK BESARKAN IMEJ

 SALIZA

Saya jenis bermakeup setiap hari bila keluar bekerja ataupun jalan2. Tetiba makin lama rasa kulit macam kusam dan berminyak2.Niat di hati mulalah nak pergi ke klinik2 kulit/spa tuk dapatkan vitamin ataupun buat treatment kulit/facial. Seperti semua tahu penjagaan macam ni memerlukan perbelanjaan agak tinggi serta perlukan masa nak pergi ke klinik/sp

a. Bila difikir2 balik, saya memang tak ada masa. Tambah pula nak maintain kewangan demi penjagaan tu. Mungkin bulan ni boleh, bulan depan belum tentu boleh.



Saya pun mencari2 vitamin kat farmasi, yang pelbagai jenama tu. Tapi harga agak mahal kalau nak combine vit e & c pun dah beratus untuk sebulan. Akhirnya, jumpa Shaklee, pertengahan Ramadan saya pun mencuba set D (tapi saya skip vit B, sebab sebelum ni pernah try jenama lain, selera makan bertambah2 pulak). Hasil mencuba lebih kurang 1 minggu dah mula nampak kesannya. Kulit kurang berminyak. Masa raya dah perasan tak perlu nak pakai foundation kryolan tebal2 dah. Pakai bedak pixy rm10 tu pun cukup dah coveragenya. Dan bila2 kuar2 malam or hujung minggu jarang dah makeup2 tebal (berfoundation bagai) cukup bedak & simple2 je.



Ni dah ambil stok baru full set D (termasuk vit B, nak mencuba) + Lechitin. Dan kawan baik saya pun dah cuba set D juga, sebab tengok kulit saya dah mula tunjukkan perubahan positif.

(disertakan gambar tanpa base foundation ye!, hanya bedak untuk main coverage,)



thanks ,
Saliza


* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 
 

LIKE FB Fanpage Women,Pregnancy and Breasfeeding
FB:Raihan's Shaklee
Sms/call:017-2549388
Email:ct_nusrat@yahoo.com 
 


No comments :