Friday, 7 June 2013

MEALSHAKE SESUAI UTK ANAK2 YG KURANG SELERA MAKAN

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.




Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...
Alhamdulillah syukur diberi kesempatan nak update blog..tergendala je beberapa hari...Sempena promo jun 2013 ni nak share testimoni mealshake daripada customer2 sy...






Fadzi N Yusniza

salam.. juz nk share.. anak sy yg umur 4thn mmg ssh sgt2 nk mkn sblm ni.. kadang tu makan hari ni, kenyang tuk 3 hari... pening sy pk apalah nk bg lg tuk tambah selera makan c danial ni.. last2 nya sy try bg mealshakes..(dpt info dr pembacaan) lps 1 week (lbh krg), ada nmpak perubahan.. kalo dulu susah payah nk pujuk makan nasi, skrg dia yg mintak... katanya makanan dah sikit dlm perut saya, saya dah lapar!! haha!! sblm ni ssh nk dgr dia ckp dia lapar.. sronoknya saya.. skrg ni nak jugak dia makan nasi 2x sehari, atau paling kurang pun skali sehari. tu blm masuk yg ringan2 cam biskut ker, roti ker.. alhamdulillah.. syukran...


Assalam..rai, ar2 blikn mealshake untk akak sya..die bg ank die yg bru je kne rotavirus...x smpai smgu mnum mlshake.. Slra mkan bkan main lg..nti syg forwad msg die..yg kelakar 2, pg td akak msg sya ank die bgun pg je trus tjuk pggan n periuk nasi..hehe..

dasyat tol la penangan mealshke ni asik nk mam je acip ni...haha...x pnah2 nk mntk nsi smp 3 kali..pas nasi mntak bskut plak...die x pnah mntk nk mkn bskut slalu kalo bg ckit je lbh die buang...la ni dh 3keping habis...syok tol tngok die nk mam...tp susu plak die x mntak...skali je nk susu lain nk mam jek...






Shaklee Meal Shakes - French Vanilla



Functions of Meal Shake :

Shaklee Meal Shakes can be used as supplements for added nutritional insurance, delicious between-meal snacks, or beverages with meals. It provides 30% of the Daily Value (DV) for protein and 35% or more of the DVs for 19 essential vitamins and minerals. It is good sources of dietary fiber.





# Mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan

# Kaya dengan sumber kalsium dan protein

# Amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat

# Pilihan protein soya terbaik anda




Jika anda ada kekangan untuk beli ESP Shaklee, boleh dapatkan Meal Shake. 



Apa dia meal shake? Ianya adalah Protien + Multivitamin yang lengkap.


Meal Shake juga bagus diambil oleh anak2 berumur setahun ke atas! So jom sihat satu keluarga!


Jika anak-anak anda mempunyai masalah-masalah seperti:


1. Kurang selera makan

2. Sering sembelit

3. Asma
4. Tidak fokus di dalam kelas
5. Sering selsema
6. Kurang berat badan




utk info detail Mealshake leh KLIK SINI



* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

Ingin mencuba produk Shaklee?

HUBUNGI

♥ SITI NUSRAT RAIHAN IDRIS
♥ Shaklee ID 852419
♥ ct_nusrat@yahoo.com / 017-2549388
♥ Free consultation for every purchase
♥LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
♥FB: Raihan's Vita Shop (SILA ADD FRIEND DULU YE)♥ COD(Cash On Delivery)/Self Pick up area Port Klang,Klang,Bukit Tinggi,Jalan kebun dan meluaskan jaringan area Teluk Panglima Garang

No comments :