Tuesday, 18 September 2012

APA KATA MEREKA YG MERASAI BONUS SHAKLEE?




SAYA SENDIRI MERASA BONUS YG LUMAYAN DAN SHAKLEE  SEBAGAI SIDE INCOME YG PASTINYE SEMUA ORG MAMPU LAKUKAN..

NAK SERTAI KAMI..PM SY UTK INFO DAN SY AKAN MEMBERI BIMBINGAN..



Yusrina Hata 
Syukur Alhamdulillah. Tidak le terasa sesak di tengah bulan. En suami panggil isterinya 'Isteri Jutawan'!


Raihan's Shaklee 
Alhamdulillah rezki di tengah2 bulan lagi2 gaji sendiri memg agk tak cukup n makin susut time2 tgh bulan...Mujur ada side income ni..en huby kata isteri kaya..haha...apa pun sy dapat tlg en huby dr segi perbelanjaan rumah..syukur sgt2...thanks my sifu kak Norita dan Shaklee...


Norizan Ali 
Saya lbh t'tunggu2 15hb dp 25hb skrg sbb jumlahnya blh b'ubah setiap bln,
Yg 25hb tu sethn sekali je b'ubah :)


Nur Hidayu Mat Ishak 
syukur alhamdulillah, seronok dpt duit tgh bulan, dpt bantu isi rumah, dan jugak org lain,. sebab tue sentiasa nak berusaha bersungguh s

Cpm Honey Nurhaliza
 Pertama skali,syukur ke hadrat Ilahi kerna beri saya peluang utk mndapat income 4-5 angka ni...dan syukur dipertemukan dgn sifu yg bnyk mngajar dan memberikan jln bagaimana utk berkongsi kebaikan2 shaklee dan dlm masa yg sama juga mndapat income yg sgt2 best utk saya sekeluarga...tp jangan trus leka dgn nikmat dari Allah ni,teruskan sharing dan jgn lupa bersedekah & zakat..itu kunci pintu rezki yg sgt luas...insyallah


Nur Adha Mansor
 Alhamdulillah...impian utk BEBAS KEWANGAN semakin jelas...sbb sebelum ni duit gaji just cukup2... bila dah ada side income, sgt membantu menutup lubang2 :) ... dan alhamdulillah berupaya memberi ibu n ayah jumlah yg lebih besar.. syukur sgt2...insyaALLAH aim ke arah 5 angka lepas ni supaya dpt terus memberi tanpa berkira...aamiin..


Aini Hayati Luey 
Alhamdulillah, syukur saya dipertemukan dgn group Euphoria Shaklee. Seronok bukan semata2 sbb dpt bonus tgh bulan..lagi best bila dapat bantu org lain tingkatkan kesihatan diri, bantu ibu menyusu.. Ala2 all in one.


Noor Azrinna Palil 
Alhamdulillah, bulan ini dapat jumlah bonus lebih baik dari bulan-bulan lepas. Dapat melegakan sedikit sebanyak desakan kewangan keluarga pada tengah-tengah bulan. Alhamdulillah juga dapat membantu pada saudara Semuslim yang memerlukannya.


Nor Hasmah Yahaya 
Alhamdulillah..tiada lg masalah kesempitan duit di tgh2 bulan..dpt jg mengembirakan suami,anak2 dan keluarga sy.. :-)




FB:Raihan's Shaklee
Sms/call:017-2549388
Email:ct_nusrat@yahoo.com 
 



No comments :