Saturday, 19 May 2012

Berat TURUN 3kg dengan LECITHIN

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Ramai ibu menyusu yang mengalami masalah berat badan setelah melahirkan bayi. Namun begitu tidak semua product pelangsingan sesuai diambil oleh ibu menyusu kerana dikhuatiri memberi kesan kepada bayi. Almaklumlah kerana apa yang ibu ambil akan disalurkan kepada bayi.
Shaklee Lecithin adalah satu product yang menjadi pujaan ramai ibu menyusu kerana ianya selamat untuk diambil malah mampu membantu dalam penurunan berat badan.

Ini adalah testimoni daripada Puan Wahidah yang berjaya menurunkan berat badannya.




Testimoni Pn Wahidah :
“Nak share kat sini, hampir sebulan makan lecithin yg sy beli ngn tuty tempoh ari telah menampakkan hasil. Dalam diam poket besar di perut terhasil semasa mengandungkan husna telah semakin kecil. Dan berat badan turun 3kg. Sebelum ni nak turun 1kg pun susah sgt2..Thanks lecithin”

Tahniah !!!

Pn Wahidah mengambil Lecithin bersama-sama set G (ASAHE) untuk masalah resdung yang mengandungi B-complex, Vitamin C dan alfalfa. Pengambilan lecithin memerlukan pasangan idealnya, alfalfa ataupun herb-lax.




TESTIMONI DARI GENG SHAKLEE GBS YG LAIN



Semlm tiba2 jiran dtg umah, ingatkan kenapa rupanya tanya makan apa blh kurus? Bila tanya mcm mana tau akak kurus? Dia kata nampak akak pakai baju kebaya. Tapi mmg pun baju kebaya tu tahun 2005 punya masa tu anak dara tp skrg dah anak 2 tak sangka muat balik. Ni semua penangan LECITHIN! Mmg terbaek......
Pastikan anda mengikut saranan pemakanan yang disediakan serta pengambilan air kosong yang mencukupi untuk kesan yang lebih efektif.

Jika anda tidak mendapat kesan yang diingini, sila periksa faktor-faktor di bawah:
  1. Adakah pengambilan air kosong anda mencukupi setara dengan keperluan berat badan?
  2. Adakah anda melakukan proses detox sebelum memulakan sesuatu diet?
  3. Adakah anda menjaga pemakanan anda kerana supplement bukan UBAT KURUS.
Dengan cara dan motivasi yang kuat, anda juga boleh kurus.






Untuk pertanyaan atau konsultansi percuma boleh hubungi saya melalui:
FB:Raihan's Shaklee
Sms/call:017-2549388
Email:ct_nusrat@yahoo.com

No comments :