Monday, 23 April 2012

TESTIMONI : SHAKLEE ESP & GASTRIK

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  (1) Puan Ida Noordin

"Saya jatuh hati disebabkan ESP tu la.." - Puan Ida.

Dek kerana berpuas hati dengan ESP, kini Puan Ida sudah sah mendaftar keahlian bersama Shaklee. Pengedar Sah Shaklee area Dengkil. Klik sini untuk baca entry saya tentang Puan Ida sebelum ini.


"Sesiapa yang ada gastrik elok sgtlah ambil ESP." - Puan Dila

Inilah ESP yang menjadi pujaan ramai...bukan sahaja ibu menyusu, malah ESP sesuai diambil oleh semua golongan tidak kira lelaki mahupun wanita.


Protein boleh diperolehi daripada ayam, ikan, daging, kekacang. Namun hakikatnya, pengendalian sumber makanan berunsurkan protein tadi (memasak) pada suhu yang tinggi telah memusnahkan protein yang terkandung di dalamnya. Maka, pengambilan suplemen protein yang berkualiti adalah penting untuk membantu anda mendapat khasiat protein yang optimum.


Untuk pertanyaan atau konsultansi percuma boleh hubungi saya melalui: 


Sms/call:017-2549388
Email:ct_nusrat@yahoo.com

No comments:

CORETAN HARI RAYA AIDILADHA TAHUN 2021

Assalamualaikum dan Salam Aidiladha semua.   Hayati hadis ini. Dua hari raya adalah kurniaan Allah kepada hambaNya yang beriman. حَدَّثَنَا...