Tuesday, 3 April 2012

Testimoni Ostematrix~ Pengakuan Ibu-Ibu Tentang Kehebatan Ostematrix Terhadap Penyusuan Susu Ibu

 These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.



Alfalfa memang well-known selama ini sebagai milk-booster, namun ada sesetengah ibu yang terpaksa tak boleh ambil alfalfa atau yang dah ambil terpaksa stop alfalfa kerana beberapa sebab. So, apa alternatifnya?

Hasil kajian yang Euphoria dapati mereka berpuas hati dengan Ostematrix Shaklee!

Jom baca testimoni-testimoni ini. Anda pun perlu dapatkan sekurang-kurangnya sebotol Ostematrix hari ini!

Apa kata kita rehat2kan minda sambil baca beberapa testimoni mereka yang dah cuba OsteMatrix Shaklee ni..rugi kalo korang tak cuba tau!

testimoni credit to Norhanita
testimoni credit to Hanis
3 Perkara Penting Untuk Ibu-Ibu Yang Menyusukan Anak (ASAS) :
  • Pam secara konsisten setiap 3 jam sekali. Jangan sesekali tunggu sampai breast bengkak ya! Anda mengundang bahaya!
  • Minum air tidak kurang 3 liter sehari.
  • Doa yang berterusan. Happy. Positif.


Untuk pertanyaan atau konsultansi percuma boleh hubungi saya melalui:
Sms/call:017-2549388
Email:ct_nusrat@yahoo.com



No comments :