Wednesday, 8 February 2012

Testimoni Tips Ekslusif dengan Set Tripple M

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  




Jom kita baca testimoni dari pelanggan Shaklee GBS yang mengambil produk SHAKLEE utk Set Breastfeeding kami.

credit to Azrin


Alhamdulillah.Semakin ramai yang teruja dengan kesan dari Set Triple M ni.Oh ya beserta TIPS EKSLUSIF yang hanya saya beri kepada customer-customer saya.




"sy perasan lepas consume set B+oste+ESp,breast cepat penuh after baby bf..Alhamdulillah,kuasa Allah.."


 atau ibu ini


Azilah A Rashid
just nk update jer..sy dh cba tips exclusive beberapa minggu ni..dan hasilnya sy dh dapat semalam..sy dapt kumpul ebm 18oz satu hari (bg org lain mgkn tu biasa2 ja) jika dibandingkan sblm ni 12oz, bb sy pn dh 8 bln.. xpnh dpt byk tu sblm ni bg 3x perahan..alhamdulillah rezeki anak masih ada..


    • Poly M Yunus Alhamdulillah tahniah Azilah =)
      21 hours ago · 


    • Azrin Mohd syukur alhamdulillah Azilah A Rashid...
      21 hours ago · 


    • Raihan's Shaklee Alhamdulilah..;)
      21 hours ago · 


    • Nor Effahanee Syukur alhamdulillah...teruskan usaha dlm menjayakan seisi penyusuan susu ibu...buat sehabis baik...insyaallah berkat usaha anda pasti berbaloi...
      20 hours ago · 


    • Azilah A Rashid sblm ni mmg pernah dpt amount yg sma, lbh pn pnh dpt..tp pas sy kna selsema pas tu ank keliru puting sy jd down sgt..ebm x drop tp stok ebm dh tinggal sket..sy hampir2 berputus asa, tp sy cba bangkit semula dan alhamdulillah sy masih mampu buat yg terbaik utk ank sy..alhamdulillah..
      18 hours ago · 


    • Norita Mohd Idris Tahniah. Orang yg berjaya adalah mereka yang bangkit semula dari jatuh.
      15 hours ago ·  ·  2 people


    • Aishah Ramlee salam..sy bru join group ni n bru nk start mkn trial set b..blh sy tau apekah tips exclusive 2??anak sy dh 9 bln tp stok xbyk>>
      12 hours ago · 


Atau testimoni-testimoni ibu-ibu ini?




"asek bengkak je da 2 hari termasuk rini. huhu... bole tak stop on weekend? kang demam lak hasil tips exclusive tu. Bole ke kak Norita Mohd Idris? nnt ada effect tak?"


Set Triple M memang mengujakan!  Sebenarnya inilah Set Lengkap Penyusuan Shaklee..Namun jika anda tidak berkemampuan untuk membeli fullpack, anda boleh:

1. Set B+ ESP + Ostematrix
2. Set B + Mealshake  + Ostematrix
3. Trial pack + Ostematrix

* untuk harga, boleh hubungi saya...:).




Untuk pertanyaan atau konsultansi percuma boleh hubungi saya melalui:
Sms/call:017-2549388
Email:ct_nusrat@yahoo.com


No comments :