Sunday, 26 February 2012

BERPANTANG DENGAN SET TRIPPLE M


These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.



Salam...baru nak kgsi pgalaman...start mkn set 3M pd 8/1/2012...terasa perbezaan time pantang ank pertama dulu..ank pertama dulu just amik jamu2..yg kali ni jamu xsentuh lnsung cume ambil produk shaklee aje..tu pon kenal shaklee dlm fb.waktu pantang bila bby tido dptla online jd ntah cmne ble ternmpak post ttg shaklee kat fb so terus oder melalui Shaklee Nur Anakku.jamu yg dibeli simpan aje.so,kali ni terasa bertenaga..rambut xgugur cm wktu ank 1st dulu,susu mmg meriah..syukur..ank pertama dulu 3bulan start keje dah mix ngan formula..2nd ni so far still fully bf lg..6/3/12 ni baru 3bulan..bila kat tmpat keje sekali sy pam susu kanan dpt 8oz kiri pon 8oz,jd time kali pi keje sy kene standby byk bekas/plastik untuk simpan susu..member sume tegur kata susu sy banyak..hehe..suka sgt..syukur rezeki anak..ESP dah mkn 2nd can..n now sy dah pon jd ahli sbb nak dptkn harga ahli bila beli selain nak share ngan member2 kat tmpat keje apa yg sy dah amik ni..susu jd pekat ble nmpak perbezaan bila xminum esp susu mmg jd cair..bby tido lena kknyangan..genap 2bulan aritu timbang bby dah 6kilo..ms bersalin cuma 2.92kg aje...n yg best n***** jd pink kaler..hehe...dua2 ank sy bersalin operate dsbbkan bby lemas so 1st dulu scar mmg xcntik lnsung..kali ni scar cntik cm nmpak xnmpak je..puas ati...dulu xsuka minum air masak tp skg dah jd bff pi mana2..air sejuk plak rs xsedap..hehe..berat bdn dah kembali ke asal iaitu 45kg..cume skg ni tgh berusaha nak kempiskn perut yg buncit ni..hehe..baru try GLA n mealshake...

untuk info Set Penyusuan Euphoria leh KLIK sini ye..
Untuk pertanyaan atau konsultansi percuma boleh hubungi saya melalui:
Sms/call:017-2549388
Email:ct_nusrat@yahoo.com

No comments :