Thursday, 16 February 2012

APA KATA EXCLUSIVE PUMPING MOM TTG SET TRIPPLE M?

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


TESTIMONI DARI GENG SHAKLEE GBS


Dulu pump dapat 1oz pon susah.. Tapi sekarang alhamdulillah susu meriah sgt2.. Thanx to kak Kikin Nazri sebab perkenal kan i shaklee and ajar cara buat pp.. Im ep mom.. Fail to df baby dari lahir lagi sekarang baby da 4month.. Masa dalam pantang i terpaksa bagi baby susu formula 89% susu ibu 11% je sebab mmg xde langsung.. Sejak makan shaklee sekarang dah tak beli susu formula langsung dah 100% susu ibu.. Stock ebm pon banyak dalam freezer.. Yeay!


Untuk info Set penyusuan Euphoria leh KLIK sini..

SET TRIPPLE M

Untuk pertanyaan atau konsultansi percuma boleh hubungi saya melalui:
Sms/call:017-2549388
Email:ct_nusrat@yahoo.com



No comments :