Monday, 16 January 2012

Ostematrix Melegakan Sakit Pinggang

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.






TESTIMONI DR GENG SHAKLEE GBS TTG PRODUK OSTEMATRIX SHAKLEE


Lynn Hammet

Salam.. just nak share..sya ni pengguna baru Shaklee.. Baru-baru ni..saya mengalami sakit kat bawah pinggang yg teruk selama 2 hari.. rasa nak nangis jer sebab sakit sangat.. last week saya ada beli Ostomatrik kat dealer Hazelina Alim.. baru consume 2 hari (amik waktu malam before sleep) sakit pinggang tu dah hilang..langsung takda rasa apa2 lagi.. syukur alhamdulillah.. tima kasih byk2 to my dear Pengedar dan Produk Shaklee ni..





Untuk info Ostematrix leh klik sini ye....





Boleh email kepada saya di ct_nusrat@yahoo.com atau sms kan kepada saya 017-2549388 untuk konsultasi percuma apabila membuat belian dari blog ini.

No comments :