Friday, 19 August 2011

Wajah bersih, berseri dan kulit lebih mulus!

Salam semua..harini baru dapat update blog setelah berapa hari ni blog saya ada masalah nak buat new entry..sedihnya........tapi xmengapa sebab harini alhamdulillah dah boleh...Sharing harini tentang macammana nak dapatkan kulit yg cantik dan berseri...

Kat bawah ni satu testimoni salah seorang customer tentang kelebihan produk yg diambil..sangat2 mengujakan baca testimoni ni tau..Credit utk Kak N utk testimoni ni..Jom baca ye.. 


" Saya amik vitamin ni sebab period saya tak teratur. Tapi siapa sangka lepas makan vitamin ni, suami dan keluarga mertua puji kulit saya makin cantik. Bukan nak puji diri sendiri tapi saya memang dapat rasakan perubahan yang ketara amik vitamin ni. Dulu makan vitamin E pun tak nampak ketara seperti sekarang. Terima kasih kak N"
 Ini adalah testimoni yang saya terima dari seorang customer saya. Beliau mahu dikenali sebagai puan S sangat gembira dan teruja selepas mengambil vitamin yang saya sarankan kepada beliau.
Beliau amalkan vitamin yang sangat penting untuk seorang wanita mengekalkan kestabilan hormon dan secara langsung ianya dapat melihat hasilnya dari kulitnya yang makin cantik dan berseri.

Berapa lamakah boleh melihat kesan ini pada wajah bila amalkan? Paling cepat ialah 7 hari dan paling lewat ialah 21 hari.

Adakah anda ingin tahu apa yang beliau amalkan ?
Hanya emailkan pada saya di ct_nusrat@yahoo.com dengan tajuk
Saya ingin kelihatan cantik!


Saya akan emailkan kepada anda rahsia puan S. Anda juga mungkin menjadi pembeli yang bertuah apabila menjadi testimoni saya!

Boleh email kepada saya di ct_nusrat@yahoo.com atau sms kan kepada saya 017-2549388 untuk konsultasi percuma

No comments :