Thursday, 25 August 2011

LIGATNYA QAIREEN....

Anak mama Qaireen sekarang ni makin ligat dan aktif...Laju je merangkak dan menghilang..Sekarang kena perhati je dia sebab ada je benda dia nak pegang dan usik...Pastu ada je benda nak sumbat dalam mulut dia...Yang paling best sekarang dah pandai respon mengamuk dan tak puas hati je dia..best jugak kadang2 sakat dia terutama sekali ayah die nk kejut pagi..Liat betul nak bangun...Aksi comel tengok die mengantuk dan jatuhkan badan die bile kena dudukkan atas tilam...Lawak je ...Tapi mama ngan ayah sayang gak cuma penat layan karenah si kecik tomei ni. Mana taknya ada je duk 'mengemas' barang dalam bilik ni semua nak usik dan selongkar....Umur pun dah 8bulan lebih. So no wonder la umur macam ni memang nak belajar dan teroka sesuatu...Bersyukur dikurniakan anak yang sihat dan semakin berkembang mindanya. Mudah2an Qaireen menjadi anak yang solehah,bijak dan berguna...Ameen............

No comments :