Saturday, 9 July 2011

Selamat Hari Jadi Ke 26 Siti Nusrat Raihan!!

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi kerana harini masih lagi bernafas dan dipanjangkan umur untuk merasa detik2 penuh bermkana dalam hidup bersama suami dan anak tercinta. Harini genap umur saya yang ke 26 tahun...Tiada sambutan istimewa harini sebab keje shif pagi dan malam.. Nampaknye esok baru la dapat kuar sambut ngan en huby n anak...Usia smakin meningkat semakin mematangkan diri ini. Terima kasih pada semua yang wish birthday....especially mak yang melahirkan diri ini....dan tak lupa buat my twin Muhammad Nasrullah happy besday utk die jugak sbb kami sama dilahirkn dlm 1perut yang sama pada tarikh yang sama cuma waktu je beza..ehe....

No comments:

PROMO SHAKLEE BULAN SEPTEMBER 2021- DEFENCE SET SHAKLEE

 Assalamualaikum dan salam bahagia.  Alhamdulillah dah masuk bulan September dan ada special promo Shaklee bulan ni kakRehan nak share kepad...