Sunday, 24 July 2011

Jom kurus dengan Shaklee Cinch!

Bila dengar nama Shaklee, pastinya orang akan kaitkan dengan vitamin dan suplemen. Namun, pasti ramai yang tidak tahu bahawa Shaklee juga mempunyai produk istimewa yang membantu dalam pengurusan berat badan.

Produk istimewa ini ialah dalam rangkaian Shaklee Cinch. Ada
Cinch Shake Mix (Perisa Vanilla, Cafe Latte dan Chocolate), serta Cinch Energy Tea Mix.



Jom baca testimoni salah seorang pengguna Shaklee Cinch di Malaysia. Credit to Cery.

28 Nov 10, 08:21-nani:
ingat x yang beli cinch inch +lecithin tu..hehe..progress so far so good....cinch tu best gak..saya minum ngan low fat milk..ok..nani minum cm akak ajar tu antara breakfast n lunch..pastu kan akak suruh makan sikit2 kan..ade 1hari tu saya mmg xmakan ape2 after minum tu...xlapar..xrasa nak makan.but i take dinner b4 7pm..just a very light dinner.n b4 tdo saya makan lecithin..pastu, saya nyer digest mmg lancar,buang air besar a few times a day..buang air kecik mmg byk kali pon sbb minum air min 2L per day.so i really hope it works 2loss weight

29 Nov 10, 04:14-nani:
hari ni nani minum cinch around 11.30am, and xmakan ape2 until 6pm baru minum sup.coz xlapar pun...

30 Nov 10, 08:33-nani:
akak,smlm nyer progress, minum dalam kol 11am,lunch mkn popia 3kg je sbb dah kenyang.. eh..makan popia 3ketul je..hehe..slah type..pastu kenyang sampai kul7.30pm baru dinner makan sup sayur without rice.hirup sup je.hehe.yg bestnyer cinch ni,wat perut nani xlapar giler pg2.sbb biasa perut bgn dulu....kdg2 kul6pg tu dh lapar giler.sbb perut bangun dulu.tp skang xdah.dh ok.hehe..i like

1 Dis 10, 05:30-nani:
gud news..i lost 1.5kg..hehe.. in about 1week la..ok la tu akak kan?hihi

4 Dis 10, 09:00-nani:
pinggang dah kurang 1inch la akak..hehe


Owh ya, Untuk
Cinch Energy Tea Mix pula, bagi saya rasanya memang refreshing!

Jika rasa tidak bermaya di ofis, pasti saya akan bancuh Cinch Tea untuk menyegarkan badan. Sekiranya anda penggemar Japanese Green Tea, Chinese Tea, atau biasa minum air akar kayu/ rempah samaada waktu berpantang atau minuman harian, saya yakin anda pasti akan sukakan rasa Shaklee Cinch Tea!!!

Berapakah harga rangkaian Cinch?

Shaklee Cinch Shake Mix: RM148 (WM)/ RM165 (EM)
Shaklee Cinch Energy Tea Mix: RM115 (WM)/ RM130 (EM)
Untuk senarai penuh harga produk Shaklee, sila rujuk
Shaklee Catalogue! ;)

credit

No comments :