Wednesday, 8 June 2011

Berat Badan Turun degan Cinch Shake dan Lecithin

 These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.



 
Kali ni saya nak share testimoni tentang testimoni pemakanan lecithin dari seorang customer sahabat saya iaitu Kak Cery. Jom baca komen customer tersebut menegnai perubahan yang dialami lepas makan cinch dan lecithin...



ok la..since I dah makan product shaklee CINCH and LECITHIN for a month...cube tekaa..dah berapa kilo berat saya turun??? heheh..jeng jeng jeng...I LOST....

3 KG!!!

okla tu kan,,sebulan dapat turunkan 3Kg..lau turun mendadak nnt badan akan cepat naik..

Ok ape..bukannye I bersenam pun..hehe..

saya akan minum Cinch around pukul 11.30pg after I dah breakfast.

Then, saya kadang2 memang tak akan lunch pon sbb perut dah kenyang minum cinch tu..

tapi saya akan lapar balik around 5-6pm. SO time ni saya akan dinner dah..

saya mmg dinner awal..nnt ayah saya marah. sbb biasa org cina dinner b4 7pm..

so ..my father cam tula..

nk tau berat saya dulu berapa? starting from 48kg..berat saya naik smpai 65kg..

antara sebab2 nye saya dinner after 7pm.

mmg sape makan lewat malam bdn akan naik..

so minum Cinch tu untuk gantikan makanan lain la.drpd ambik yg lemak n carbohydrate

yang byk, baik minum cinch.

lagipun cinch ni bukan sekadar mengenyangkan..tapi bakar lemak sekali,,

n setiap malam b4 tido, saya akan ambik 3-4 capsule of Lecithin.

yang ni pun bagus gak..mmg seriously bakar lemak.

setakat ni if saya makan lecithin sahaja without cinch,

at least I lost 200-300gram per day..sometimes till 400gram per day,,

ok la tu lemak ilang byk tu sehari..dengan keadaan I yg bukannye bersenam nie..hehe..

xsempat nk bersenam..bersenam ngan window shopping je.

So, sesape yg nak kuruskan badan tu..sangatla saya saran kan ambik product ni..

lagipun shaklee ni dah lama wujud kat dunia ni..

So, kewibawaan product dia tak dapat di ragui la..

and skang ni pun..mane2 I pegi mesti org akan cakap..diet ek??

nampak kurus la skang..hehe

so seronok bila ade orang cakap camtu..

So, I decide to keep using this product until i reach my target weight,,

tapi after dah smpai target pun still nak guna jugak..coz nak maintain la plak kan??

hehe..ok..Selamat Mencuba!!



credit to nani 

Fungsi : 

Lecithin - 13 kelebihan lecithin yg perlu anda tahu

Cinch Shake - ada 3 perisa ( vanila, coklat & cafe latte ), yang ini memang fungsi dia membakar kalori disamping memberi rasa kenyang dan dalam masa yang sama memelihara otot tubuh. act as meal replacement. 




* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.  

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberi tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya.


LIKE FB Fanpage Women,Pregnancy and Breasfeeding
FB:Raihan's Biz
ID SHAKLEE : 852419
Sms/call:017-2549388
Email:ct_nusrat@yahoo.com

No comments :