Saturday, 4 June 2011

Cari ubat tambah susu. BUKAN ITU SAJE. Apa kata, seorang ibu yg happy, Lyana setelah 2 bulan consume Shaklee

SAH! Memang suplemen shaklee glemer... kalau di kalangan ibu2 menyusu.. set B mmg hot selling stuff... Saya tak pernah pakse sape2 beli,apetah lagi nak pegi kat sorang2 utk pujuk beli lah beli lah.... aiyokk..serammm.. lagipun,saya sendiri takde masa. byk lagi kerja lain saya yang tak siap2.... sekrg kat dunia moden ni semuanya global dan dunia IT..... main klik2 je..order,,sampai terus depan pintu rumah.. ahaha.. dan hari2 demand tu mmg sentiasa tinggi.... hot stuff bebeh...

Apa kata yana setelah 2 bulan consume supplemen Shaklee...jom baca.. di ambil dari blognya ..
______________________________________________
yana nak share pengalaman setelah 2 bulan lebih makan supplement Shaklee ni...



  • badan memang makin segar..tak aar letih2 sgt...yelah kan..memang perlu supplement untuk ibu beranak 3 cam yana ni...
  • bangun pagi badan tak sakit..sbb makan ostematrix sbb yana kan tak minum susu
  • perkembangan aidil sgt2 pesat..sekarang Aidil dah nak merangkak...dah merangkak pun setapak (ibu de xcited lebey..hahaha)..sgt suka mengangkat badan tinggi2..sgt suka golek2 keliling rumah...
  • cam biasa..kulit memang makin sihat..alhamdulillah...thanks to vit C n Vit E
  • Aidil pun makin gebu..berat naik dengan jayanya..berat 4 bulan adalah 6.5kg...5 bulan ni berat Aidil dah 7.9kg...banyak kan naik...
  • Aidil kalau menyusu pun kejap je..dan sebelah sahaja..Sbb susu pekat...kalo yana skip amik, susu cair, mulalah meragam die..
  • Aidil kene cucuk 5 bulan tak demam pun..hoyeaaaahhhh..
  • ________________________________
    apa2 pun yang penting Trial Pack utk breastfeeding ni bukan UBAT TAMBAH SUSU yer puan puan ... UBAT........VITAMIN.. adalah dua benda yg berbeza..kene faham konsep dan teorinya ..... ini lah pilihan yang ada utk anda beli:
    Trial Pack : rm80 utk 30bj Bcomplex, Vitalea,Vitamin C 500mg, Alfalfa 90bj utk kegunaan 30hari. Harga termasuk free delivery dan free gift dan free flyers
    OR

Full Pack : RM241 (1 botol Bcomplex, 1 botol Vitamin C 1 botol Vitalea, 1 botol Alfalfa) utk kegunaan 4-6bulan.. harga termasuk diskaun 15% menggunakan ID sy 852419

DAN OH YA... ada satu lagi pilihan anda.. PAKEJ TRIPLE M-super dooperbooster.. klik SINI
..anda pasti teruja dan confirm beli..hehe
\

No comments :