Saturday, 21 May 2011

TESTIMONI : No More Period Pain!!!

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.




Seronok betul Fai (dari JB)..lepas consume vitamin Shaklee, dah takde masalah period pain atau senggugut lagi...haa..anda yang mungkin pernah alami atau selalu mengalami period pain setiap bulan..wajib baca dan cuba sendiri. InsyaAllah, dengan tawakkal kepada Allah, yakin dan makan dengan konsisten...anda pasti sukakannya!


Just want to share... My period pain has gone with Shaklee *-^  
Hari selasa lepas Fai kena period pain yg teruk. Kaki sejuk, perut cramp (betul ker eja ni) sampai x boleh bangun. Kak Cery suruh makan B Complex 2 biji & Ostematrix 4 biji. Tpi Kak Cery pesan kena minum banyak air. Lepas makan jer terus rase semacam kat perut. Tapi.... 

Alhamdulillah... Dlm 15 minit, no more period pain. Sakit2 tu semua dah pegi. Hihihi... Fai boleh bangun n buat kerja rumah macam biasa. Tido pun sangatlah lena. Hehe.. Sangat2 teruja dgn kesan vitamin Shaklee ni. Lepas ni dah x payah telan pain killer lagi. Sekarang ni just continue & consistent makan Shaklee. X sabar nak tengok hasilnye. Hehehe... 


credit 


Kenapa B-Complex & OsteMatrix membantu mengurangkan sakit semasa haid (period pain)?
  • B-Complex - membantu mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, bertindak seperti 'spark plug' untuk memberi tenaga.
  • OsteMatrix (CalciumMagnesium) - berfungsi untuk melancarkan sistem jantung dan aliran darah. Jantung adalah nadi kehidupan manusia. Otot jantung bergerak apabila menerima arahan daripada kalsium. Dikatakan kalsium mengaktifkan sejenis protein yang bertindak menggerakkan otot jantung dan mengalirkan darah. Apabila darah dapat mengalir dengan lancar, maka period pain pun hilanglah.



Untuk pertanyaan atau konsultansi percuma boleh hubungi saya melalui:


FB:Raihan's Shaklee
Sms/call:017-2549388
Email:ct_nusrat@yahoo.com



No comments :