Thursday, 19 May 2011

Testimoni - Keberkesanan Set D Lebih Bertenaga Dan Tidak Mengantuk

Salam semua...Hari ni saya nak kongsi kelebihan Set D daripada seorang customer saya iaitu Fiza dari Sabah. Saya teruja dan gembira bila mendengar Fiza menyatakan bahawa dengan pemakanan Set D beliau telah mengalami beberapa perubahan pada dirinya. Saya nak kongsi perbualan kami tentang kelebihan Set D ni...

Izza Fza
  • salam..
  • nus..
  • just nak share..bila da sebulan amek vit. shaklee fza rs ada perubaha...wpon fza tdo lambat n kne bangun awl (jam 5.30) tp kat ofis fza x ngantuk..slalunya sblm2 ni mmg akan ngantuk sgt2..

  • Ct Nusrat Raihan
    • salam...ye ke?alhamdulillah...alfalfa da mkn?




  • Izza Fza
    • da..
    • main telan 2 biji trus..
    • nasib x sangkut..
    • hehehe




  • Ct Nusrat Raihan
    • haha....xthn b au ek




  • Izza Fza
    • ha'a..
    • kuat bau dia..
    • vit.2 shaklee ni sume main telan je kan..




  • Ct Nusrat Raihan
    • ha ah..telan n jgn xminum air pulak..hihi




  • Izza Fza
    • ha??
    • ye ke??
    • fza minum air..
    • mcm mkn ubat tu..
    • o..
    • silap baca..
    • xnampak huruf X tu..




  • Ct Nusrat Raihan
    • yela kna minum air...




  • Izza Fza
    • hehehehe




  • Ct Nusrat Raihan
    • haha
    • sbnarnye rmai yg rse mcm fiza gak rse xmengantuk ble p keje
    • nus pn mcm tu...
    • kire bertenaga la kan




  • Izza Fza
    • sblm2 ni..kalau smp ofis jam 7.15..
    • trus msk surau sambung tdo..
    • skang x lg..:):)




  • Ct Nusrat Raihan
    • bgusla cmtu...alhmdulillah...vit ni sbg mknan tmbhn utk tenaga n kshtn dlmn...skrg bru nmpk hasilnye kn




  • Izza Fza
    • yup..
    • btl2..




  • Ct Nusrat Raihan
    • da sbln bru nmpk kn..




  • Izza Fza
    • kwn fza ada tsentuh dgn kulit fza..dia ckp..halus..
    • mcm kulit bby..
    • fza rs biasa je..
    • xtau la kesan dr mkn vit atau mmg mcm tu..
    • sbb sblm ni x perasan pon..
    • :):)
    • suke..suke..
    • sbnarnya ada kesan..tp x perasan sblm ni..



    • Ct Nusrat Raihan
      • hihi..suke jgk dgr mcm tu
    • Izza Fza
      • tp bila habit lama x buat..means tdo time rehat atau pg2..
      • tu yg perasan..
      • byk sbnarnya pkara yg berubah..
      • bila fikir2..baru la perasan..
    • Ct Nusrat Raihan
      • nus pn rse mcm tu jgk...sbb tu sy sebarkn klbhn produk ni...nus pn mla2 pguna cm fza gk
      • kita hnya usaha mkn vit ni tp Allah yg menentukan hasil usaha kita berjaya atau tdk..yg pntg kte sentiasa ingt dan moho padanya..;);)

    Izza Fza
    • yup2..
    • btl tu..
    Tula antara perbualan kami yang dapat saya kongsikan. Set D untuk kecantikan kulit malah untuk kesihatan dalaman. Ramai sudah mencuba anda bila lagi.

    Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee? Kami menyediakan trial pack untuk 30 hari consume dengan harga serendah RM80 dan free delivery.  Sms kan kepada saya 017-2549388 

    No comments :